Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lousiaaa

Czy jestem w ciąży ? czy może to tylko moja głowa..

Polecane posty

Witam , date planowanej miesiaczki powinnam miec 23-24.10 .. jednek do dzis dzien jej nie mam z partnerem kochalismy sie +/- tydzien przed miesiaczką czyli do dzis dnia mineło 2 tyg . Jak juz mówiłam od tyg spóźnia mi sie okres , boli mnie brzuch i mam delikatną biegnke ,nie bolą mnie piersi nie odczuwam zmeczenia , napadów głodu , niechęci do kawy , robiłam test ciazowy nie z porannego moczu ale z hmm 2 mojej wizyty w toalecie i pomiedzy tymi wypiłam zaledwie 3 łyki wody i nie jadłam nic , test wyszedł negatywny . dodam ze uprawialismy sex w prezerwatywie która nie pękła a w tydzien planowanego okresu miałąm ogrom stresu , a jak juz mi ten ogrom stresu mina to teraz mam stres czy w ciązy nie jestem .... czy mają może panie pomysł co mi dolega ?

Aby doszło do zapłodnienia muszą zostać spełnione dwa warunki – penetracja i wytrysk. Z tego, co piszesz to nie jesteś w ciąży. A jeśli chodzi o liczenie sobie dni płodnych i niepłodnych to polecam portal kobiecosc.info. Tam masz dokładnie wytłumaczone, jak to robić, albo możesz skorzystać z kalkulatora, żeby się nie pomylić. Wystarczy, że wpiszesz datę ostatniej miesiączki. Pozdrawiam.

to były dni płodne na 95% , ale prezerwatywa nie pękła... a okres 9 dni i nic... czasem brzuch poboli po lewej stronie i tyle...

o były dni płodne na 95% , ale prezerwatywa nie pękła... a okres 9 dni i nic... czasem brzuch poboli po lewej stronie i tyle...

Gość gość
To zrób test z krwi beta hcg i wszystko się wyjaśni !

Gość gość
Ja też miałam taką sytuacje jak ty autorko i teraz siedze i czekam jaki bedzie tego finał :/ dodam że po owulacji bolał mnie brzuch mocno, a raczej podbrzusze , kóło w jajniku :/ zobaczymy :/

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.