Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego feministki nie walcza z sytuacja kobiety na zachodzie europy?

Polecane posty

Gość gość

Tylkotak gdzie jest wszystko w miare ok?

Gość gość
bo są słabiaczki, wyrzywają sie tam gdzie mają łatwo.

Gość gość
Bo feministki zamiast walczyć o prawa kobiet (zgodnie z założeniami feminizmu) walczą o prawa imigrantów z afryki! Słyszałam, że jakąś feministkę zgwałciło stado murzynów, którym pomagała, a ona nawet nie zgłosiła tego na policję!

Gość gość
Bo mają gdzieś wszystkie kobiety.

Gość gość
gwałt kobiety nie boli tylko podnieca, ale chorobliwa skłonnosc do uchodzenia za szanujące, cnotliwe i nie zboczone karze im czynić z tego aktu najgorszą rzecz.

Gość gość
Oraz przez potrzeby materialistyczne i inne, ponieważ kobieta podczas gwałtu zyskuje tylko część przyjemności - sam sex.

Gość gość
Jak chcesz być obrońcą kobiet biały ogierze to najpierw posłuchaj o co one proszą, czego się boją, co je niepokoi. Tysiące Polek w czarnym proteście wypowiedziało się - poparłeś je? Czy wolisz sam wybrać wroga i z nim walczyć olewając to o co proszą damy? To jest właśnie rycerstwo XX w. - przyczyna narodzin agresywnego feminizmu.

Gość gość
gość dziś O ktorym czarnym protescie mowisz pierwszym czy drugim? Ja nie bylem za zaostrzeniem i calkowitym zakazem aborcji. Poniewaz wg mnie uzgodniony w 1993 roku kompromis jest bardzo dobry. Natomiast nie bylem za drugim czarnym protestem, za legalizacja aborcji na zyczenie w kazdym przypadku i uzywania aborcji jak antykoncepcji oraz do szeregu ich absurdalnych propozycji jak demilitaryzacja panstwa szczegolnie w takich czasach.