Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt nie ma ze mna chemii

Polecane posty

Gość gość

ani ja z nimi tez przyznam.. :/ mam 24 lata, od 3 lat z nikim nie jestem i fajnie by bylo cos zaczac, ale oczywiscie nic na sile. Spotykam sie z mezczyznami z portalu randkowego, bylo paru sympatycznych, milo nam sie rozmawialo, ale.... nic nie wyszlo. Albo po pierwszym spotkaniu uznali "ze to nie to", ze "nie ma chemii" albo ze nie szukaja w tej chwili zwiazku i czy bym chciala ewentualna znajomosc bez zobowiazan... Zastanawiam sie, czy powinnam postawic wylacznie na siebie, rozwinac sie, moze jestem jakas nudna, aseksowna :/ Nikt nie ma ze mna chemii, nie jestem jakas brzydka, chamska, wulgarna, ale chyba jestem po prostu nudna, tzn. zbyt spokojna... co mysliscie

Gość gość
Mysle, ze nie trafilas na swojego.

Gość Michał121212
Mysle, ze to przez to, ze nie jestes dziewica. Faceci to widza i traktuja, oraz rozwazaja cie tylko w kategori seksu bez zobowiazan. I maja racje, bo do niczego innego po stracie blony sie juz nie nadajesz.

Gość gość
hehh jako dziewice tez mnie tak rozwazali :D zreszta Michał czy ty w ogole byles z kims w zwiazku bo watpie.

16:21 bylem, ale one chcialy zaraz seksu, a ja chcialem czekac do slubu. Teraz jedna jest uzywana stara panna, a druga jest samotna matka.

Gość gość
Nie zaluje mojego pierwszego razu ani poprzedniego zwiazku. Nie wyszlo, ale ciesze sie ze z nim bylam :)

Gość gość
No to sie ciesz, glupiemu zawsze wolno :)

Gość gość
btw to provo tak naprawde mam 19 lat, nigdy nie bylem w zwiazku i niogdy nie uprawialem seksu. I co prawiczku

Gość gość
wszystko takim jak ty mozna wcisnac lykacie scieme jak pelikany ale oczywiscie na swoj sposob tzn. ze kazda sie puszcza itepe.