Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać faceta do założenia rodziny (dziecko )

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 29 lat mój partner 31 jesteśmy razem od 8 lat mieszkamy od 6 lecz nie jesteśmy małżeństwem. Problem polega na tym że chciałabym być matką. A on mi mówi że nie nadaje się na ojca i zupełnie nie wyobraża sobie siebie w tej roli. Próbowałam nawet nawet jak to mówią wrócić go w dziecko i 2 lata temu przestałam brać tabletki, ale on odkąd zaczęłam wspominać o dziecku używa prezerwatyw na koniec ją ściąga i kończy na piersiach tważy łup na pupie. Raz nawet byłam taka zdesperowana że kiedy skończył szybko pobiegła do łazienki zamknęłam się na klucz i zaczęłam palcem wkładać spęrmę do pochwy ale to nic nie dało :( . Nie wiem już co robić dodatkowo presją otoczenia

Gość gość
Nie zmuszaj go na dziecko. Jak mówi NIE to znaczy NIE i koniec. Ciekawe jak ty się byś czuła gdy ktoś by cię do czegoś zmuszał. Może on nie chce być ojcem . Nie ma takiego regulaminu że każdy facet musi mieć dziecko. Daj mu spokuj i odpuść. Jak chcesz dziecko to szukaj innego faceta który chce mieć z tobą dziecko.

Gość gość
Nie uważasz, że to trochę żałosne próbować go wrabiać? Skoro nie chce, to nie chce. Nie powinnaś go unieszczęśliwiać na siłę dla własnego widzimisię. Znajdź sobie takiego co będzie chciał dziecko i tyle, bo tak to się tylko upokarzasz w tej łazience z prezerwatywą.

Gość gość
Ale ja nie chce innego jesteśmy razem szczelęśliwi. Ale chciała bym mieć dziecko (dodam też że mama non stop mnie o to meczy) Jesteśmy razem już tyle lat nie wyobrażam sobie rzycia bez niego.On nigdy nie mówił że nie chce mieć dzieci ale że nie jest dobrym materiałem na ojca.

Gość gość
Na pewno nie powinnas probowac go wrobic w dziecko... Tak nie mozna. Po prostu pogadaj z nim szczerze, ze nie wyobrazasz sobie nie miec dzieci, rodziny i ze bardzo go kochasz, ale jesli on kategorycznie nie chce dzieci to chyba bedziecie musieli sie rozstac. Moze to to otrzezwi.

Gość gość
On nie chce mieć dziecka z Tobą, tak naprawdę. Tak jak chłopak mojej koleżanki, 12 lat z nią i absolutnie nie chciał być ojcem. Poznał inną, odszedł do niej, ślub i po roku dziecko, niedawno urodziło się drugie. Czemu nie macie ślubu?

Gość pat29
Powiem Ci z mojego doswiadczenia.Ja tez mam 29 lat on 30.My jestesmy 11 lat ze soba,nie mieszkamy ze razem,chociaz mieszkanie mamy.Mialam z dwa lata temu okropne parcie na dziecko.Ale on nie chcial.Odpuscilam.Nie to nie.Po dwoch latach teraz on za kazdym razem mowi czy moze skaczyc we mnie,bo jest juz gotowy,zeby zostac ojcem,ze juz tak bardzo chce.Widocznie na wszystko trzeba czasu nic na sile.Ale jakos teraz ja musze sie nastawic na to.

Gość gość
Nie wierzę. Prowokacja

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 29 lat, i absolutnie nie chcę mieć dziecka.

Gość gość
Nie wierzę w to że kobieta zbiera spermę faceta

Gość gość
Nie wierzę w to że kobieta zbiera spermę faceta

Gość pat29
Dlaczego prowokacja?Takie czasami zycie beznadziejne.W co tu nie wierzyc?

Gość gość
to sie nazywa desperacja u babyy :D :D

Gość gość
Skad ja to znam... mam dokladnie tak samo. To takie upokarzajace jak on konczy tak, zeby przypadkiem nic nie moglo sie zdarzyc...

Gość pat29
A rozmawialas o tym z partnerem?Powiedzial kiedy chce dzieci i czy wogole chce je miec?

Gość pat29
Jezeli powie Ci ze nigdy nie chce miec dzieci i do tego nie dojrzeje to radze Ci go zostawic,nie rezygnuj z macierzynstwa dlatego ze on nie chce,bo bedziesz w przyszlosci tego zalowala.Tym bardziej,ze pragniesz zostac mama.Trzeba do kazdej decyzji podejsc z rozsadkiem.

Gość gość
Ma rację, że nie chce mieć dziecka z takim niedoukiem jak ty. Co ty temu dziecku przekażesz, skoro paru polskich słów poprawnie napisać nie potrafisz? :o

Gość gość
A Ty taki fenomen?Smieszna i zalosna Twoja wypowiedz.

Gość gość
Ty jestes niedoukiem,bo o ile uczono mnie w szkole to Ty pisze sie z wielkiej litery-niedouku.Poza tym kultura to Ty niegrzeszysz.Nie rozumiem tyle nienawisci w ludziach.

Gość gość
Po co dawałas do konsumpcji piz.ę bez keczupu?

Gość gość
Nie dość, że byki ortograficzne walisz, to nawet interpunkcji prawidłowo zastosować nie potrafisz. Normalny człowiek ze wstydu by się zapadł, ale niektórzy jak widać normalni nie są.