Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich sklepach kupujecie ubranka dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moja 4 letnia córka ma głównie ubranka z c&a h&m cocodrillo i endo.

Gość gość
Armani, Dior, Gucci, Hugo boss itp

Gość gość
Córce kupuje mnóstwo ubranek, jak pptrzebuje coś ladnego to H&M,C&A ale zazwyczaj z wyprzedaży lub gdy sa kody promocyjne, Zara ma sliczne ubranka dla dziewczynek ale jak dla mnie drogo np sweterek 80zl dlatego kupuje tylko z promocji lub uzywane w dobrym stanie, duzo kupuje w Pepco, lub Tesco np. Body w 5pakach, zamawiam tez z 5 10 15 lecz tez z wyprzedaży lub promocji.

Gość gość
Ja też kupuję w c&a dla Synka ze sklepu internetowego Kupuję cienkie bluzeczki bawełniane do przedszkola.kupiłam też softshell i kurtkę zimową,ale ta jest raczej jesienna bo dość cienka

Gość gość
Zazwyczaj H&M, Reserved, Smyk, czasami Lindex. Za to ubrania takie po domu kupuje w pepco.

Gość gość
Ja lubię Wójcika i Lupi Lu z Lidla do chodzenia po domu. Czasem smyk i h&m i 5.10.15

Gość gość
Armani gucci balmain calvin klein prada louis vouiton kennzo

Gość gość
Kupuję dla mojego roczniaka głównie w osiedlowych butikach ubrana od polskich producentów. Unikam sieciówek czy marketów, bo nie lubię chińszczyzny.

Gość gość
----- mylumylu.pl ----- Kolorowe, Bajkowe Używane i nowe ubranka dla dzieci niemowląt i młodzieży RABAT 20 % W KAŻDY WTOREK

Gość gość
W smyku,reserved,c&a,h&m i inne popularne sieciowki.Probowalam w pepco bo ladne rzeczy mozna znalezc ale szybko kolor schodzi nie stac mnie na tak częste wyrzucanie ubranek

Ja kupuje wszystko tutaj https://lencia.pl/ Ubranka są prześliczne, świetnej jakości no i bez wychodzenia z domu :D W ogóle uwielbiam mieć jedno miejsce do kupowania ubrań wtedy wszystko ze sobą świetnie współgra :P