Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie, czy zegarmistrze wymieniają szkiełka w zegarkach?

Polecane posty

Gość gość

I ile takie coś kosztuje? Dostałem po kimś zegarek, który był bardzo drogi, więc warto w niego zainwestować. Właściwie to jedynym problemem jest znoszony pasek i dosyć mocno porysowane szkiełko. Co do paska to wiem, że wymieniają, ale nie wiem, jak ze szkiełkiem, jakie są ceny i czy w ogóle to robią.

Gość gość
Zależy od wartości zegarka . Jak jakaś tanio charakter tp nie ma co inwestować. Jak ma jakąś wartość poza sentymentalną oczywiście i jsk są części zamienne do niego to zegarmistrz naprawi go.

Gość gość
Zegarek niestety jest bez żadnej gwarancji, części etc. Dostałem go od taty, który z kolei dostał go kiedyś od wujka. Zainwestować na pewno warto, bo z tego co mi wiadomo był bardzo drogi. Chodzi mi tylko o wymianę szkiełka i paska. Pasek to koszt 5 złotych, a szkiełko to nie wiem, czy wymieniają, czy zegarmistrz może dopasować do tego jakiekolwiek, bo ja nie mam do niego nic zapasowego.

Gość gość
Zegarmistrz z prawdziwego zdarzenia to zrobi ale sprzedający tylko zegarki już nie.

Gość gość
Pasek za 5 zł to obciach, zainwestuj w skórzany. Będzie trwalszy i lepiej die prezentuje ręce