Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem .. :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, jestem dziewczyną. Mam pewien problem. Wstyd mi jest komukolwiek o tym powiedzieć wprost, dlatego piszę tutaj. Otóż jestem dziewicą. Byłam w 2 poważniejszych związkach, niestety nieudanych. Nie liczę 2 tygodniówek. Obecnie sama. Większość moich znajomych, praktycznie wszyscy mają "to" za sobą ze swoim facetem np albo "przypadkowo". Mówią mi że jestem bardzo ładna, chudziutka, niska, z fajnym charakterem. Ja uważam jednak przeciwnie, mam wrażenie że oni specjalnie tak mówią aby mnie nie zranić. Czy jest coś ze mną nie tak skoro w takim wieku jestem dziewicą? Z jednej strony nie chcę z każdym na siłę tylko z osobą na której by mi ewentualnie zależało(która się nie znajdzie), a z drugiej strony czuję się gorsza, nie pociągająca nikogo, brzydka, za gruba :'(

Gość gość
Nie pokazałaś swojego zdjęcia to i nie ma opcji aby ci pomóc :POczywiście nie zachęcam do udostępniania tutaj jakichkolwiek zdjęć.xNo chyba że jakaś inna kobieta łaskawie się odezwie w tym temacie :P

Gość gość
wszystko jest w porządku i radzę ci tak jak robiłaś do tej pory szukać miłości a nie tylko przelotnego związku po to tylko aby stracić dziewictwo. Za 10 lat będziesz miała kochającego męża, dzieci i super seks a te, które chwaliły się, że tak szybko straciły błonę będą szukać kolejnych związków po kolejnych rozwodach. Więc pomyśl, co jest normalne.

Gość gość
oddzieliłam spacją*

Gość gość
Coś to nie trybi :P No ale trudno odpowiedź już dostałaś :D