Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przemo9082

problem z kobietami

Polecane posty

Witam, drogie Panie i użytkowników forum Mój problem polega na tym iż mam 26 lat jestem facetem mam kobietę prace mieszkanie i auto, kobieta jest atrakcyjna ale nie lubi świństw w łóżku typu: l..y, zabawki, stroje a nawet pończochy, ja jako normalny ustatkowany koleś uznaję się za zboczonego pod tym względem i lubię chociażby zwykłe wygłupy w łóżku o urozmaiceniach nawet nie wspomnę. Problem pojawił się gdy pierwsza z kobiet fryzjerka którą znam od dzieciństwa wyszła za mąż ma 25 lat jest troszkę przy kości, ale jest fantastyczna pod względem humoru i wyglądu (piersi wielkie, duży tyłek, ładniutka, lubi nosić mini, pończoszki i sex) mówi o tym otwarcie. tak jak wspomniałem wyszła za mąż za chama i buraka, nieraz na wspólnym grillu odzywał się do niej prostacko i wulgarnie przy wszystkich, ogólnie zwracałem mu uwagę ze nie przy mnie do niej takie gadki bo znam ją dłużej i należy jej się szacunek, widać było po niej ze jej to imponowało. Ale nic sęk w tym że jest to koleżanka mojej laski. Ogólnie jej facet a moja kobieta która ma 23 lata pracują na 2 zmiany, a ja i fryzjerka na jedną wiec oczywiście chodzę do niej się strzyc wtedy kiedy go nie ma, robi mi kawkę i gadamy ogólnie co tam się działo jak się nie widzieliśmy, najlepsze jest to gdy jest jej facet albo idę ze swoją do nich bądź do niej ubiera się normalnie, tj. spodnie bluzka bez dekoltu i tyle, ale gdy chodzę do niej się strzyc gdy jest sama ubiera mini, bardzo duży dekolt i raz widziałem gdy się nachyliła delikatnie zmiatając moje włosy ze ma założone czarne pończochy samonośne z koronką, od razu mi s....ł ale nic nie zadziałałem ze strachu przed swoją kobietą, ponieważ to nie psiapsióły ale koleżanki, jeden jedyny raz powiedziała mi ze ma dość swojego męża przez to jest chamem bo wśród swoich kolegów zgrywa chojraka w stosunku do niej. Ona mi się bardzo podoba ponieważ lubię laski troszkę przy kości z takimi krągłościami i z tego co zauważyłem pociągają ją różne erotyczne zachcianki czyli eksponuje biust nosi pończochy i otwarcie mówi przy ogóle ze lubi sex, nie wstydzi się.