Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakiś facet?

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie..

Gość gość
jest, jakie?

Gość gość
fajnie ze jesteś :) nie mam kogo zapytać, chodzi o chlopaka..ogólnie o relacje damsko-męskie .Dodam,że jeśli to ma znaczenie to wśród przedziału wiekowego 18-25.tzn nie wiem czy ma to znaczenie,wydaje mi się ze relacje w późniejszym wieku moga wyglądać inaczej ale moze sie myle :D w każdym razie - jeżeli podoba wam się dziewczyna to czy myslicie o seksie z nią ze tak zapytam:P?? czy uczuciowi facec***atrzą pod tym katem?? bo mozna powiedziec ze spotykam sie z kimś i niby mu się podobam a nie przejawia żadnego zainteresowania.... nie lgnie do mnie, nie dotyka,nie patrzy w "taki" sposób.. z innymi było na odwrót.I jeszcze mam pytanie odnośnie kogoś innego-czy jezeli facet traktuje mnie z szacunkiem, jest przy mnie poważny, czasami lekko zestresowany, jest przy mnie mimo wszystko, jako kolega, jest mily,nie wierzy w plotki,ktore czasami sie pojawiaja, i UWAGA - zawsze gdy stoi obok trzyma ręce w kieszeniach albo blisko krocza (czesto to widac na zdjeciach) to znak ze podobam mu się? Kolezanka mi tak powiedziała , ja nie zwróciłam uwagi... wszyscy mamy po 18 lat

Gość gość
chyba za późno odpisalam:(

Gość gość
racja bo dzisiejsi faceci to pożal się boże peezdy masakryczne i zamiast coś z tym zrobic wola jojczyc na kobiety