Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana Mężczyznami

Zostawić takiego?

Polecane posty

Gość gość
Jesteś głupia. Normalna dziewczyna po czymś takim uznałaby, że nie ma sensu ciągnąć dalej. Ty myślisz, że załatwiłaś sprawę :) Haha wybacz, ale jesteś bezdennie głupia.

Gość gość
Przeciez wlasnie jestes idiotko!

Gość gośćstanek
to taki typ faceta który skacze z kwitka na kwitek prędzej czy później cie zdradzi kopnij go w jaja

Gość gość
Droga pani niech pani poczyta o narcyzmie to zawodowi kłamcy i zdrajcy .

Gość gość
Dopiero chce się oświadczyć a nie że już się oświadczył. Jestem głupia to fakt, bo powinnam już go miesiąc temu kopnąć w doopsko i wszystko wskazuje na to, że to zrobię. Jakoś mu nie ufam i jakoś mu nie wierzę .

Gość gość
Tyle, że najpierw mu chcę utrzeć nosa i skorzystać z porady gościa, który radził mi założyć profil i zrobić to samo. Chcę widzieć jego reakcję.

Gość gość
Jestem kobietą,ale powiem Ci jedno.Aleś Ty głupia!Gościu ewidentnym babiarzem jest.Gdybyś była kimś ważnym to nie musiał by szukać innych.Taka prawda.Byłabyś dla niego 8 cudem świata i niepotrzebne to byłoby.

Gość gość
Właśnie założyłam fałszywy profil na fotce i przyjrzałam się mu bardziej. Nie dość, że profil ma wyróżniony, to jeszcze komenty wypisuje innym. Ależ ja byłam glupia! Dobrze, że to wyszło teraz! Już mu napisałam stosownego smsa. Niech spiertala z mojego życia w podskokach casanova jeden!

Gość gość
Ja mu dam oświadczyny! Co za głupek! Niech siedzi teraz z ręką w nocniku! Napisałam mu, że jak mu brak wrażeń to mu je zapewnię. Chce gonić króliczka, to niech go goni. Co za pajac! Myślał, że mnie zdobędzie. Chciałby! Niech sobie podziwia z daleka skoro tak lubi.

Gość gość
Jeśli mu wybaczysz to jesteś bezdennie głupia.

Gość gość
Teraz będzie przepraszał, płakał i zapewniał, że kocha. Według psychologów ktoś kto zdradza przed ślubem po jeszcze bardziej się rozkręci. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest zakończenie związku. No chyba, że chcesz obudzić się pewnego dnia jako jego żona, przyszła mama i ofiara losu czekającą w nerwach, aż mężulek wyszaleje się z innymi. Wyobraź to sobie.

Gość gość
ja mam żone w domu i nie obchodzą mnie portale i inne baby.

Gość gość
Napisałam mu, że w bambuko to może sobie ładować koleżanki z fotki i że co sobie myślał? Że ja mu będę żarcie pod gębę podstawiała i sprzatała a on będzie latał za babami? Niech mu te baby gotują i piorą jego osrane gacie, bo ja nie mam zamiaru.

Gość gość
Napisał mi, że ma dość kłótni i że szukam dziury w całym. Odpisałam mu, że dziury to raczej on wiecznie szuka.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czego szuka na tych stronach, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl