Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suchoklates

Polecane posty

Gość gość

Wyglądam jak niedożywione dziecko. Mam lat 19, 180 cm wzrostu i 59 kg wagi. Moje wymiary: biceps 25cm na prostej ręce, na napiętej 29. Klatka 84 cm, jak się napnę to jakieś 90cm. Udo w najszerszym miejscu ma chyba 49cm, w kolanie chyba 35cm, łydka też coś 35. Talia 74, obwód tyłka jakieś 87cm. Generalnie tragedia. Każda koszulka na mnie fruwa na wietrze, nawet rozmiar S. Nic dziwnego, mam obwód klaty jak przeciętna kobieta… W dodatku jestem strasznym wąskoklatesem, coś jak koleś stojący przy czerwonym bmw. Możecie sobie wygooglać grafikę „suchoklates czerwone bmw”. Wyglądam podobnie, no troszkę szerszy jestem. Mam z tego powodu k***wsko wielkie kompleksy. 95% dziewczyn ma większe ręce od moich. Rozstaw barków też mam strasznie wąski. Kiedyś wrzuciłem zdjęcie moich nóg na pewien portal, to ludzie sądzili że jeżdżę na wózku, bo tak tragicznie to wyglądało. Teraz idę na studia i się k***a wstydzę pójść złożyć papiery, przez te chudziutkie ciałko. W ogóle wstydzę się chodzić w krótkim rękawku, bo każda kobieta ma więcej w bicepsie ode mnie. Mam ręce jak mój 12letni kuzyn… Jeszcze ta fruwająca koszulka przy każdym wietrze. Tragedia, nie ma jak tego ukryć, naciągnąć. Dlatego często zakładam jakąś zapinaną bluzę, bo wtedy nie wyglądam na szkieleta. Straszne to jest, bo moje kontakty towarzyskie wynoszą zero, absolutny brak znajomych. Po prostu wstydzę się iść do ludzi tak wyglądając. Wolałbym chyba mieć 30kg nadwagi i przynajmniej wyglądać jak mężczyzna, a nie jak chłopczyk… Tak wiem, mam iść na siłownię. Też się wstydzę, a w dodatku nie mam pieniędzy na to, a także by się jeszcze odżywiać niczym jakiś kulturysta, a wiem, że w tak tragicznej sytuacji potrzeba bardzo wiele pokarmu. W każdym razie czuję się c*****o w swoim ciele.

Gość gość
Up