Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpatrycha

ja i moj chlopak

Polecane posty

Gość gośćpatrycha

Hej mam 18 lat od 5 miesiecy spotykam sie o 4 lata starszym chlipakiem on ma 22.Ja nie chce jeszcze seksu najchetniej chcialabym dopiero po slubie on jednak nie nalezy do tych spokojniejszych chlipakow i prowadzil dosc rozbudowane zycie erotyczne a ja jestem dziewica jak myślicie czy on wytrzyma?

Gość gość
Bedzie uprawial seks z inna.

Gość gość
Tak myslisz

Gość gość
Pewnie. Przeciez nie bedzie az do wesela z twardym czlonkiem latal.

Gość gość
cześć, seks z osobą, którą się kocha jest piękny, nie traktuj tego jako obowiązek tylko jako przyjemność.Ty jeszcze nie znasz swoich potrzeb sekualnych, ale on już je zna. co 3 rozwód jest przez zły dobór potrzeb sekualnych przez małżonków. jesteś jeszcze młoda, zaproponuj mu, że np przez najbliższe 4 miesiące chcesz go lepiej poznać i ewentualnie po tym czasie pomyśliciee o współżyciu. może być tak, że twój chłopak przez chęć zaspokojenia sekualnego pooszuka innej. Na początek zaproponuj mu pieszczoty i wtedy zobaczysz czy masz na niego ochotę.Ale, gdy jednak się zdecydujesz to pamiętaj o antykoncpecji czy idz do ginekologa.I pamiętaj, że doznanie orgazmu to piękne uczucie. I nie rób tego z nim na siłę, to ty musisz mieć na to ochotę.

Gość gość
On już wie, że sex to jest przyjemność.ty pewnie liczysz , że on poczeka i będziecie mieli super rodzinę i piękne dzieci. Teraz dużo małżeństw rozpada się przez 100 że coś w seksie jest nie tak. Więc wydaje mi się że on też raczej chciałby sprawdzić czy z tobą będzie mu dobrze w łóżku. I potwierdzam że nie patrz na to jako na obowiązek i ty musisz tego chcieć

Gość gość
strasznie musi być mazgaj z tego Twojego faceta skoro nazwałaś go chlipakiem :-D :-D :-D

Gość gość
jak zamierzasz nie uprawiac sexu , i jestes tak zacofana ze dopiero po slubie i pewnie przy zaszonym swietle , to powiedz to chlopakowi , zaden normalny nie bedzie chodzil z dziewczyna i zaspokajal sie recznie

Gość gość
daj mu mala nie odmawiaj

Gość gość
Jeśli Ty nie chcesz i takie są Twoje poglądy to nie powinnaś się zmuszać. Jeśli on nie potrafi tego zaakceptować to powinnaś zmienić chłopaka.