Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu kobieta ktora ma faceta lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Nie wyobrazam sobie byc zona lekarza ,zwlaszcza ginekologa.to jest straszne.pisze o tym bo moj ginekolog wyraznie przekroczyl granice.ciagle prawi komplementy,patrzy w oczy i dotyka mych dloni.wg mnie to nieprofesjonalne i wspolczuje jego zonie.to samo z lekarzami w szpitalu.moja kuzynka byla w szpitalu i zakochal sie w niej lekarz.ciagle przychodzil do niej na sale i mrugal dajac do zrozumienia ze mu sie podoba.Dotykal ja po udach itd.okazalo sie ze gosc byl zonaty i mial troje malych dzieci.lekarze sa strasznymi zbokami

Gość gość
prowo, gdyby takie rzeczy robili jak piszesz mieliby już prokuratora na głowie

Gość gość
Jak facet zdradza to moze byc kazdym np pracowac w biurze i macac sekretarki. A co to lekarz.

Gość gość
To są skrajne przypadki ja chodziłam do kilku ginekologów i zawsze każdy się cechowal profesjonalizmem żadnych tego typu sytuacji

Gość gość
To ja autorka.wiedzialam ze napuszecie ze to prowokacja.myslcie co chcecie.ja znam prawde i przysiegam wam ze to co napisalam to prawda.niestety nie moge pidac nazwisk tych lekarzy mimo ze je znam.chce tylko zwrocic uwage na fakt ze sa tacy lekarze w polsce

Gość gość
Tak, tacy są lekarze w Polsce. Obserwacja przeprowadzone ba podstawie aż 2 przypadków.

Gość gość
ale to samo mozna powiedzieć o innych zawodach a księża? Piszesz tak jakby to tylko lekarze takie rzeczy robili, ja też nigdy się nie spotkałam z molestowaniem u lekarzy a chodziłam do różnych ginekologów-mężczyzn

Gość gość
Ja to sie dziwie wam ze nieraz takie naiwne jestescie kazdy chlop za kobietami lata bo maja to silnie zapisane w genach.

Gość gość
Ja mam męża lekarza. Żyje nam się spoko. Jest kardiologiem. Kochamy się i mamy 2 dzieci. Jest bardzo religijny i nie uznaje zdrad flirtów itp.

Gość gość
15:15 każdy chłop lata za babami a każda babami Qrwa która zawsze da temu kto ma więcej. Macie to w genach silnie zapisane.