Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
To, że masz tylko milion sprawnych szarych komórek wyjaśnia dlaczego jesteś takim idiotą :P.

gosciu wyzej morda psie, bo ci galy przez ten bol dvpy dvpa wyjda HAHAH. Ja tez jestem milionerem... W grze kvrwa.

Gość gość
Autor jesteś już starym kawalerem i mimo rzekomych milionów (ja w nie nie wierzę) nie znalazłeś do tej pory dziewczyny to nie sądzę żebys ją znalazł

Gość Tatry
Do 15:54 gośc 15:52 ma w zupełności rację popieram

Gość gość222lataprzegrywu
kończ waść, wstydu oszczędź :D

Gość Doctor   Evil
Michał121212zes frajer po ojcu ktory cie w dupsko sadzil i teraz sie mscisz na tych co sie z toba niezgadzaja a twoje kozactwo skonczyloby sie jakbys dostal kopa na pysk i okulal na noge frajerzyno jestes taki kozaczek internetowy pewnie nawet niechodzisz w mojej wadze ale to niema znaczenia skopac ci morde wogole pisanie z toba to mija sie z celem najlepiej wez sie rozpedz p*****lnij lbem o sciane niewiem czy pomoze ale w twoim wypadku juz napewno niezaszkodzi.widze ze za duzo juz przyjoles na leb i dlatego jestes juz taki glupi

Gość gość
Najwieksze szanse na przetrwanie i reprodukcje swoich genow ma ta kobieta, ktora szczerze zakocha sie w wiernym i bogatym facecie, ale ktora zakocha sie w nim, a nie w jego pieniadzach.

Gość gość
Ale autor to stary kawaler więc jakoś te rzekome miliony nie pomogły

Gość gość
Skoro ty widzisz w kobietach tylko d******** fo faktycznie lepiej będzie jak zostaniesz do końca życia starym kawalerem

Nie, bo wy szmaty puszczalskie myslicie ze wam sie wszystko nalezy, a to ze sie puszczacie i rozdziewiczacie z byle kim to tylko i wylacznie wasza wina. Wy macie wymagania, my mezczyzni tez mamy wymagania, nie tolerujemy puszcalskich szmat :).

Gość gość
Ale skoro kobiety w.g ciebie mają taką właśnie nature to zostań w swoim starokawalerstwie do końca życia i nie pluj żółcią dookoła bo ci to zaszkodzi.

Nie, po prostu puszczalskie baby to glupie baby, taka ktora sie puscila z byle kim, jest zwyczajnie niezdolna do zycia bezuzyteczna kreatura, dla ktorej nie warto w ogole marnowac czasu, bo jesli ja powiem nie, inny powie tak, ja szukam tylko takiej ktora kazdemu mowi nie, bo ja jej mowie nie, a jesli ona mi powie tak, to ja jej mowie tak, a innym mowie nie :). To jest prawdziwa relacja kobieta-mezzyzcna, a nie facet ktory rvcha tepe szpary takie jak wy, rozj3bane od peezdy, w ktorych nawet nie wiadomokto byl, bo sie puszczalskie zdziry nei szanuja i kazdy ma wstep do ich otworow 🖐️

Gość gość
Ale jakoś twoje poszukiwanie nie przynosi efektów .

Gość gość
Doctor Evil dziś Walcie się w dupska zwyrodnialcy chcący stręczyć dziewice z powodu ślubu! Śmieszne *****cze bez błony w dupsku!

ja nie poszukuje dziewczyny, ja patrze tylko na to, zeby mnie bylo dobrze i zebym kiedys mial bezproblemowe i godne zycie, a nie zeby szukac szpare, tepa do tego, z ktora potem bede mial bachora i do pracy trzeba isc a potem ona zostawi mnie dla bogatego a ja zostane sam z dzieckiem, podziekuje za takie zycie, nie dam zadnej babie sie opozniac w rozwoju :). Na miescie widuje setki ktore by ze mna chcialy byc, ale nie dla psa kielbasa, mnie dostanie tylko ta, ktora na to zasluguje :).

Placz idioto, placz ze jestes debilem, i jestes zwyklym bydlem, dzieki ktorym inni sie dorabiaja miliardow, bo wszyscy na nich pracujecie, a co roku ginie 28 milardow zwierzat z czego 95% za zycia sie meczy, przechodzi tortury i ludzie twego pokroju robia z nimi to samo, co nazisici robili z zydami w obozie koncetracyjnym :). Niczym sie nie roznicie od takich nazistow, bo to przez was - puszcalskie szmaty rodza sie kolejne pokolenai nieudacznikow i debili 🖐️

Gość Michał121212
Ja chce, zeby ta 16 do mnie zagadala...

Gość gość2999
Ta twoja 16nastka pewnie dała d**y albo cnotka szmata jest michałku haha jeb że sie na ryj i twoje dziec***ewnie beda dawac duuupy w wieku 12 lat haha

Gość Edziaaaaaaaa
Ta, od razu mialiardy tych pieniędzy. Gdybyś miał (prawdopodobnie tylko w fantazjach) miliony to każda- czy to dziewica czy nie już by się do ciebie łasiła (oczywiście, po lepszym poznaniu uciekłaby w popłochu) a ty nie zakładałbyś 460 tematów dziennie na babskim forum. 🖐️

Gość gość
Zostaw milionera :D niech żyje sobie w tym wyimaginowanym świecie :P