Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Potrafisz grać na perkusji tylko nie rozumiem dlaczego skumałeś się z tym idiotą.W sumie to rób co chcesz ja już nie będę do ciebie się przypierdalał bo to się robi nudne. Powodzenia

Gość gość
W sumie to rób co chcesz ja już nie będę do ciebie się przypie**alał bo to się robi nudne. Powodzenia

Gość gość
Jestem milionerem. Moge dac jakiejs dziewicy poczucie bezpieczenstwa, niestetety - milionerem? hahah chyba cvelem , poczucie to ty mozesz dać ale bezdennej głupoty :D🖐️

Gość gośćpuszczalska
po co rozmawiacie z trollem?

Gość gość
gośćpuszczalska jaki nick :D

Pewna dziewczyna mieszkajaca w Sosnowcu jest piękna, ma nieskazitelny charakter i cudowny temperament. Ma na imie Paulina. Gdybym ją spotkał, od razu byśmy zostali parą, no ale jak. Ja zakochałem się w jej postach, a nie w niej. Nie poleciałem na wygląd. Poleciałem na jej charakter. Paulina mięszkająca w Sosnowcu to piękna dziewczyna.

Gość gośćpuszczalska
a tak... podpusciłam psycholka :D

Gość gość
Oj ty Michałek weź tabletki schizofreniku W twoim wieku powinieneś mieć już dawno zonę i rodzine , a nie szukać 16latki dziewicy

Gość gość
A co to za problem znaleźć 16 letnią dziewicę? :P Chcesz to wpadnij jutro do mnie a załatwię ci taką do godziny :D

Kvrwa jacy wy jestescie tepi zycie wg schenatow 18 doroslosc 20 lat rodzina 30 lat doroslosc i rodzina bo ktos tak mowi i tak ma byc rzygac sie chce od waszego umyslowego zacofania. ty w twoim wieku powinienes juz nie zyc, mamejo.

Gość gość
O co tobie chodzi? Dla mnie możesz nawet i 12 latki szukać :PWyj****e po całości :D

Gość gość
debil michał i poczucie bezpieczeństwa? ten, co sie cieszy że jak wejdą islamiści, to ulice "spłyną krwią polskich kobiet"? (jego słowa) Przecież to psychopata, jeśli w ogóle kogoś znajdzie to nigdy nie będzie pewny, czy ona przypadkiem nie miała wcześniej seksu, a jak powieźmie jakieś podejrzenia to może i zamordować.