Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Tym mercem to u taty na kolanach siedziałeś? :D A on jak zwykle popychał cię w tyłeczek :P

Gość gość
Kolejny psychiczny debil dołączył do brydża :DxCo tam Filipku? Jak to jest być pasożytem? :D

Gość gość
Dobra zostawię was :D Widzę że bardzo się zżyliście przez ten czas i potrzebujecie zostać sam na sam :PxTylko gumki załóżcie aby jakiegoś syfa nie wyłapać :D

Ta, ta ojciec tak do ciebie gada, co frajerze. Nie musisz sie wyzalac. Swoja droga, bohater z twojego avatara to cpun ktory nigdy nie pracowal, czyli ja, strugasz kozaka srajac pod siebie majac mnie w avatarze, niezle jestes chory psychzicnie

Gość gość
Po prostu lubię ten film. :) Nie porównuj się do tego typa w avku bo on jeszcze jakoś wygląda a patrząc na twoją fotę widzę pizdę na strzał :D

Lubisz ten film i dlatego gloryfikujesz johnna deppa tylko ze wzgledu na to, ze jest to jedyny film gdzie ostro cpaja rzeczy, do ktorych ty nigdy nie miales i nie bedziesz mial dostepu. Moge wiec powiedziec, ze jestes ulomny. Milej pracy frajerze 🖐️. Pamietaj, do emerytury musisz pracowac smieciu hahahah.

Gość gość
Ty nawet nie wiesz do czego ja mam dostęp :) ale co może o tym widzieć taki dzieciuch i pijawa społeczna :DxStary nie rozśmieszaj mnie bo widzę że jesteś pizdą a sadzisz się jak byś był chuj wie kim :D

dostep masz do telefonu i numeru 997, bo tacy frajerzy sa pierwsi do dzwonienia na policje, gdy ci ktos chce naj3bac, a mamusi w poblizu nie ma XD🖐️

Gość Michał121212
Hisol ty masz dostep, ale tylko seksualna to zarosnietej p***y swojej starej. To twija jedna kobieta p********ybedypie. :D ciebie nawet na piwo z biedry niestac biedaku. Mozesz sobie tu ujadac, ale to i tak nie zmieni faktu, ze jestes tylko biednym przegrancem na zasilku. :)

Gość gość
Doctor Evil - Hahaha Dobre :D Ustalmy sobie jedno mała pizdo. Frajerem nigdy nie byłem i nie będę więc proszę zamknij ten ryj i s******laj grać w te swoje gierki j****y cwelu bez życia :DxMichał121212 - Powiedz mamie że na dzisiaj starczy i niech wpadnie jutro :D a upośledzonym biedakiem jesteś ty :P C***a masz i jesteś j*****m zerem który nigdy nic nie zaliczył i nie zaliczy.

hisol, jestes frajerem i tyle, a zycia to ty nie masz patalachu, to nie ja marnuje swoje zycie na prace, ustalmy sobie ze albo zyjesz albo pracujesz, ty pracujesz, wiec codziennie twoje zycie umyka ci na prace, wiec wiesz :classic_cool:. To nie ja jestem niewolnikiem jak ty :classic_cool: niewolnikiem pieniadza i bogatych ludzi, smieciu. Michalek121212, no wiem, ze cpali.

Gość gość
Michałku nie był byś tak wyszczekany stojąc przede mną :PNie mam problemu z pieniędzmi więc proszę nie zmyślaj głupot skoro c***a wiesz :DxS********j bawić się w zakładanie tematów o dziewicach :P

taa, stojac przed toba, tylko ze przed toba sie nie da stac, bo ty zaraz klekasz do miecza, ssac za pare tysiecy zlotowek hahahahah.

Gość gość
Filipku c***a wiesz więc zamknij mordę frajerzyno j****a i s********j stąd :D O moje życie się nie martw bo to ty jesteś na czyimś utrzymaniu i gdy ta osoba umrze to ty razem z nią :D

Gość gość
Jak wrócisz z Uk do Polski to zapraszam do mnie :D Wyślę na kafe zdjęcia z twoją mordą po obiciu :P

ty nie masz zycia idioto, bo twoje zycie to praca, a ja mam sie lepiej, a gdyby nie twojs zef ty nie mialbys pracy. Wiec wiesz, ja znam takie przypadki, w pracy jestes ponizany przez twoja wladze, bo podobno musisz szefowi ciagle galeczke robic, zeby cie nie wyrzucil, a potem na kafe wchodzisz i strugasz kozaka, p1zdo i frajerzyno :). Won dzieciaku.

typie, masz juz szefa ktoremu robisz galeczke, ja twoim szefem zostac nie zamierzam, a w dodatku nie jestem gejem obsrancu.

Gość Michał121212
A ty bys hisol pedale lezal dziurawy przedemna, wiec przestan kozaczyc synu z qrwy. :)

Gość gość
Jak by mnie szef wkurwił to dostałby wpierdol i on dobrze o tym wie :DxPatrząc na twój ryj na tych fotach widzę pizdę która chuja przeżyła i nic nie osiągnęła więc zamknij ten ryj zjebie i wracaj robić laske temu ziomkowi z którym codziennie życie przegrywasz :D

Gość gość
Michałku nie od dziś wiadomo że dziurawe to ty masz jedynie dupsko :D Zamknij mordę i nie udzielaj się więcej :P

Taa nic nie osiagnela, powiem ci co osiagnela, gram od przedszkola na bebnach dzisiaj tak gram ze ty mozesz sobie jedynie posnic by w czymkolwiek miec jakies skillsy, jestes jednostka niezdolna do niczego, wiec musisz pracowac jak miliardy innych debili :).

A twoj szef cie przerasta intelektualnie jak chce, gdyby nie twoj szef nie mialbys nawet neta hahah. Jakie to jest zalosne, polaczki ktorzy mysla ze sa kims bo pracuja i musisz wylewac potem swoje frustracje w internecie, zal takich ludzi jak ty co codziennie sie nadstawiaja za pare tausenow buahah.

Gość gość
Ja wylewam żale? Chyba ci się coś w główce p***********o :DTo ty razem z tym debilem piszecie o dziewicach i tej paulince :DxW sumie to jedyne co potraficie to obrażać kobiety na tym forum a to już świadczy o tym że jesteście skończonymi p*****i.Żal mi was pajace bez przyszłości i szans na nią :P