Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz_wek

Jaki agregat do domu?

Polecane posty

Gość mariusz_wek

Jaki agregat będzie najlepszy do użytku domowego? Dużo dobrego słyszałem o firmie "Kruzer". Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na jej temat?

Gość gość
Spi_rdalaj SPAMER na cmentarz i tam już zostań na stałe :P

Gość gość
Słyszałeś dużo dobrego, bo rzeczywiście jest bardzo dobra (i tania, a to rzadkie połączenie).

Gość gość
My akurat agregatu na co dzien nie potrzebujemy, ale jak mial byc przydatny to wynajmowalismy od http://agar-power.pl/ - powiem Wam ze t ametoda sie u nas sprawdzala doskonale.

Gość gość
gość 2017.03.20 My akurat agregatu na co dzien nie potrzebujemy, ale jak mial byc przydatny to wynajmowalismy od http://agar-power.pl/ - powiem Wam ze t ametoda sie u nas sprawdzala doskonale. Też nie mamy własnego, ale jak potrzebujemy to właśnie wypożyczamy i myślę, że to jest całkiem w porządku opcja:)

Gość gość
Jakiś czas temu szukałem agregatu. Dobre agregaty udało mi się znaleźć na www.jumikop.pl Ja sam kupiłem od nich agregat i jestem zadowolony ze swojego wyboru. Mają dobry sprzęt w dobrych cenach.

Gość gość
Wszystko zależy do jakiej mocy potrzebujesz agregat. My np. kupiliśmy Agregat Diesel 20kW 25kVA na http://wa-tech.pl i była to dobra inwestycja

Gość gość
gość 2017.07.24 gość 2017.03.20 My akurat agregatu na co dzien nie potrzebujemy, ale jak mial byc przydatny to wynajmowalismy od http://agar-power.pl/ - powiem Wam ze t ametoda sie u nas sprawdzala doskonale. Też nie mamy własnego, ale jak potrzebujemy to właśnie wypożyczamy i myślę, że to jest całkiem w porządku opcjausmiech.gif Stalismy przed tym samywm wyborem - zakup czy wypozyczenie. Wybralismy to drugie. i to byl naprawde najlepszy wybor.

Gość gość
a ja tych nie znam, polecam natomiast markę kruzer, czytałem już wiele na ich temat, szczególnie na forach specjalistycznych, w swojej cenie są najlepszej jakości, kupiłem i muszę przyznać rację - niezawodny

Gość gość
My też kupowaliśmy agregat na http://wa-tech.pl bo był nam potrzebny na działkę do domku

Gość gość
a chcesz jakiś większy czy w razie awarii? mniejsze i wygodniejsze to na przykład kruzer do domu myślę, że większego nie trzeba

Gość gość
ja też polecam kruzer dobry sprzęt, oszczędny i łatwy w obsłudze

Gość kliminho100
Ja mam właśnie kruzera i jest ok. Mają szeroki wybór modeli, w zależności od potrzeb. Przed kupnem warto się tez skonsultować z doradcą- on pomoże dobrać odpowiedni sprzęt.

Gość MiaS
U mnie mąż przy budowie domu kupował agregat. Też wybrał kruzera i całe szczęście, bo sprzęt jest mocny, wydajny i bezawaryjny. Do tej pory go często używa. Za to znajomy, który kupował w tym samym czasie tylko innej marki naprawiał już kilka razy.

Gość Zuzaa2
Kruzer faktycznie ma sprzęt bardzo dobrej jakości. My kupiliśmy od nich agregat przy budowie domu i służy nam do teraz;)

Gość PawelKli

Ja właśnie jestem na kupnie agregatu i zastanawiam się nad tym kruzerem. Nikt ze znajomych nie ma żadnego doświadczenia z tą firmą a w internecie mają całkiem dobra opinie. Zastanawiam się tez nad modelem, agregat potrzebuję do użytku codziennego, co byście polecili? 

Gość Annkannaa

A ile chcesz kasy wydać, bo to też zależy...

Gość LadyMaya

My mamy kruzera. Cenowo wyszło nas całkiem korzystnie a sprzęt jest dobrej jakości.

U nas to samo. Bardzo dobrze się sprawdza Kruzer, a stosunkowo właśnie nie był wcale tak drogi, jakość super, a dla mnie ważne jest też to, że nie jest wcale taki głośny jak myślałam.

Gość Annnknaaa

A gdzie kupowaliście ten agregat? Jaki sklep?

Gość Miroradomms

My mamy ten model i kupowany w tym sklepie http://kruzer.pl/strona-glowna/24-61-agregat-pradotworczy-kruzer-th6500e.html#/26-zestaw_transportowy-nie

Gość Syllwia_fluss

Ja bardzo jestem zadowolona z Kruzera. Działa świetnie, my mamy ogrzewanie zależne od dostępu prądu i bez agregatu byłoby ciężko.

Gość Annnkanana

My także tej firmy agregat mamy i jest spoko, działa dobrze a już sporo go mamy, bez zarzutu, a obsługa jest prosta że nawet ja ogarniam

Gość AndrzejSmol

Także polecam kruzera, jesli zalezy wam na dobrej, pewnej jakości i jednocześnie nie wygórowanej cenie to zdecydowanie tylko ten

Gość HubHania

Także polecam kruzera, jesli zalezy wam na dobrej, pewnej jakości i jednocześnie nie wygórowanej cenie to zdecydowanie tylko ten

Widzę, ze sporo osób poleca kruzera, ale podpowiedzcie gdzie kupić i czy dużo używacie, bo ja szukam sprzetu do takiej intensywnej pracy.

Gość KubaPP

Ja akurat zamawiałem przez internet, szybko i sprawnie poszło a sprzęt dowieźli pod same drzwi. A odnośnie odpowiedniego modelu zawsze możesz poradzić się kogoś z obsługi, mnie dobrze doradzili i sprzęt daje radę. 

Gość Krzysiek

Coś takiego jak agregat zawsze warto mieć, Awarii się nie przewidzi a takie dodatkowe zasilanie może ratować sytuację. Sam zamówiłem do domu agregat z kruzera, przy małych dzieciakach lepiej być zabezpieczonym.