Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mariusz_wek

Jaki agregat do domu?

Polecane posty

Go艣膰 mariusz_wek

Jaki agregat b臋dzie najlepszy do u偶ytku domowego? Du偶o dobrego s艂ysza艂em o firmie "Kruzer". Czy kto艣 m贸g艂by si臋 wypowiedzie膰 na jej temat?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Spi_rdalaj SPAMER na cmentarz i tam ju偶 zosta艅 na sta艂e :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂ysza艂e艣 du偶o dobrego, bo rzeczywi艣cie jest bardzo dobra (i tania, a to rzadkie po艂膮czenie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My akurat agregatu na co dzien nie potrzebujemy, ale jak mial byc przydatny to wynajmowalismy od http://agar-power.pl/ - powiem Wam ze t ametoda sie u nas sprawdzala doskonale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2017.03.20 My akurat agregatu na co dzien nie potrzebujemy, ale jak mial byc przydatny to wynajmowalismy od http://agar-power.pl/ - powiem Wam ze t ametoda sie u nas sprawdzala doskonale. Te偶 nie mamy w艂asnego, ale jak potrzebujemy to w艂a艣nie wypo偶yczamy i my艣l臋, 偶e to jest ca艂kiem w porz膮dku opcja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki艣 czas temu szuka艂em agregatu. Dobre agregaty uda艂o mi si臋 znale藕膰 na www.jumikop.pl Ja sam kupi艂em od nich agregat i jestem zadowolony ze swojego wyboru. Maj膮 dobry sprz臋t w dobrych cenach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko zale偶y do jakiej mocy potrzebujesz agregat. My np. kupili艣my Agregat Diesel 20kW 25kVA na http://wa-tech.pl i by艂a to dobra inwestycja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2017.07.24 go艣膰 2017.03.20 My akurat agregatu na co dzien nie potrzebujemy, ale jak mial byc przydatny to wynajmowalismy od http://agar-power.pl/ - powiem Wam ze t ametoda sie u nas sprawdzala doskonale. Te偶 nie mamy w艂asnego, ale jak potrzebujemy to w艂a艣nie wypo偶yczamy i my艣l臋, 偶e to jest ca艂kiem w porz膮dku opcjausmiech.gif Stalismy przed tym samywm wyborem - zakup czy wypozyczenie. Wybralismy to drugie. i to byl naprawde najlepszy wybor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja tych nie znam, polecam natomiast mark臋 kruzer, czyta艂em ju偶 wiele na ich temat, szczeg贸lnie na forach specjalistycznych, w swojej cenie s膮 najlepszej jako艣ci, kupi艂em i musz臋 przyzna膰 racj臋 - niezawodny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My te偶 kupowali艣my agregat na http://wa-tech.pl bo by艂 nam potrzebny na dzia艂k臋 do domku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a chcesz jaki艣 wi臋kszy czy w razie awarii? mniejsze i wygodniejsze to na przyk艂ad kruzer do domu my艣l臋, 偶e wi臋kszego nie trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 polecam kruzer dobry sprz臋t, oszcz臋dny i 艂atwy w obs艂udze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kliminho100
Ja mam w艂a艣nie kruzera i jest ok. Maj膮 szeroki wyb贸r modeli, w zale偶no艣ci od potrzeb. Przed kupnem warto si臋 tez skonsultowa膰 z doradc膮- on pomo偶e dobra膰 odpowiedni sprz臋t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MiaS
U mnie m膮偶 przy budowie domu kupowa艂 agregat. Te偶 wybra艂 kruzera i ca艂e szcz臋艣cie, bo sprz臋t jest mocny, wydajny i bezawaryjny. Do tej pory go cz臋sto u偶ywa. Za to znajomy, kt贸ry kupowa艂 w tym samym czasie tylko innej marki naprawia艂 ju偶 kilka razy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzaa2
Kruzer faktycznie ma sprz臋t bardzo dobrej jako艣ci. My kupili艣my od nich agregat przy budowie domu i s艂u偶y nam do teraz;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PawelKli

Ja w艂a艣nie jestem na kupnie agregatu i zastanawiam si臋 nad tym kruzerem. Nikt ze znajomych nie ma 偶adnego do艣wiadczenia z t膮 firm膮 a w internecie maj膮 ca艂kiem dobra opinie. Zastanawiam si臋 tez nad modelem, agregat potrzebuj臋 do u偶ytku codziennego, co by艣cie polecili?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkannaa

A ile chcesz kasy wyda膰, bo to te偶 zale偶y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyMaya

My mamy kruzera. Cenowo wysz艂o nas ca艂kiem korzystnie a sprz臋t jest dobrej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

U nas to samo. Bardzo dobrze si臋 sprawdza Kruzer, a stosunkowo w艂a艣nie nie by艂 wcale tak drogi, jako艣膰 super, a dla mnie wa偶ne jest te偶 to, 偶e nie jest wcale taki g艂o艣ny jak my艣la艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnknaaa

A gdzie kupowali艣cie ten agregat? Jaki sklep?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miroradomms

My mamy ten model i kupowany w tym sklepie http://kruzer.pl/strona-glowna/24-61-agregat-pradotworczy-kruzer-th6500e.html#/26-zestaw_transportowy-nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Syllwia_fluss

Ja bardzo jestem zadowolona z Kruzera. Dzia艂a 艣wietnie, my mamy ogrzewanie zale偶ne od dost臋pu pr膮du i bez agregatu by艂oby ci臋偶ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkanana

My tak偶e tej firmy agregat mamy i jest spoko, dzia艂a dobrze a ju偶 sporo go mamy, bez zarzutu, a obs艂uga jest prosta 偶e nawet ja ogarniam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AndrzejSmol

Tak偶e polecam kruzera, jesli zalezy wam na dobrej, pewnej jako艣ci i jednocze艣nie nie wyg贸rowanej cenie to zdecydowanie tylko ten

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HubHania

Tak偶e polecam kruzera, jesli zalezy wam na dobrej, pewnej jako艣ci i jednocze艣nie nie wyg贸rowanej cenie to zdecydowanie tylko ten

Widz臋, ze sporo os贸b poleca kruzera, ale podpowiedzcie gdzie kupi膰 i czy du偶o u偶ywacie, bo ja szukam sprzetu do takiej intensywnej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KubaPP

Ja akurat zamawia艂em przez internet, szybko i sprawnie posz艂o a sprz臋t dowie藕li pod same drzwi. A odno艣nie odpowiedniego modelu zawsze mo偶esz poradzi膰 si臋 kogo艣 z obs艂ugi, mnie dobrze doradzili i sprz臋t daje rad臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysiek

Co艣 takiego jak agregat zawsze warto mie膰, Awarii si臋 nie przewidzi a takie dodatkowe zasilanie mo偶e ratowa膰 sytuacj臋. Sam zam贸wi艂em do domu agregat z kruzera, przy ma艂ych dzieciakach lepiej by膰 zabezpieczonym.聽

Udost臋pnij ten post