Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teść chce zmusić mojego do płacenia rachunków oraz sprowadzić darmozjada do domu

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem, z teściami w domu bliźniaku. Zarówno w jednym jak i drugim skrzydle jest po salonie, po cztery pokoju, kuchni, jadalni, po trzy łazienki. Wczoraj przy kolacji teść nam to oznajmił, że w końcu musimy zacząć żyć na własny rachunek. Co więcej jeszcze jest w konflikcie z teściową ponieważ.... i tutaj zmierzam do dalszego setna sprawy - teściowa wyrzuciła przed laty siostrę mojego męża, z powodu ciąży. Mój mąż o wszystkim wiedział ale teść został pominięty. Przez wiele lat jej szukał, za pomocą detektywów no i odnalazł a teraz chcę ją łącznie, z jej siedmioletnim synem zaprosić do domu. Jestem wkurzona ponieważ ja mam trójkę dzieci (dwóch synów i jedną córkę), kolejne czwarte dziecko w drodze a tutaj ma się jeszcze obca osoba kręcić, z małym darmozjadem. Siostra mojego męża mieszka w jakimś wynajętym mieszkaniu, z wychodkiem na korytarzu, rozpoczęła pracę jako pielęgniarka. Skończyła studia bez pomocy swoich rodziców, wychowując dziecko to niech już tak zostanie. Najgorsze jest w tym, że teść zaczyna wychwalać swoją córkę a mojego męża ganić, że nieudacznik, nierób, pasożyt i dzieciorób. Ostatnio na krzyczał na moje dzieci bo cała trójka poszła do jego pokoju i zaczęli mu grzebać po spodniach i szafkach. Dzieciaczki wzięły sobie parę groszy i wielka afera. Poza tym odkąd się tamten chłopiec pojawił to jest wychwalany przez dziadka do obrzydliwości a szwagierka już wie jak kierować tamtym bachorem. To jest wyrachowane dziecko, sama widziałam jak dostał kurtkę i rękawiczki to powiedział do dziadka to co pewnie matka kazała mu powtórzyć, że on cieszy się, z tego powodu, że ma dziadka a nie z prezentów jakie od niego dostaje. Teściowa na razie wciąż jest wściekła na swoją córkę, ale może się skończyć na tym, że teść do swojej części domu weźmie sobie córkę i jej dziecko a w naszym domu wyląduje teściowa i co? my zostaniemy sami z rachunkami, które do tej pory teściu płacił. Teść chce rozwodu i zaproponował teściowej, że zapewni jej dach nad głową i pięć tysięcy alimentów. Więc w takim razie teściowa będzie musiała się dokładać do naszego życia.

Gość gość
muszę przyznać , że teść jest lepszy w łóżku od mojego męża

Gość gość
Ty jesteś jakaś idiotka prawda ? Bo ze jesteś darmozjadem nierobem i dzieciorobem to już Ci teść wytłumaczył . Śmiać mi się chce z ciebie pusta babo 4 dzieci zrobić potrafiliscie ale utrzymać się to nie umiecie i jeszcze pretensje do wszystkiego . Darmozjady

Gość gość
To co maż zarobił szło na dzieci a teraz to nie wiem jak to będzie. Jak sobie poradzimy, ja nie mogę iść do pracy przy czwórce dzieciach, nawet nie wiem do jakiej. Poza tym jak dziadek może wyzywać wnuki od małych złodziei?

Gość gość
ciężko mi , piersi mi już zwisają , że mini nie mogę założyć. sponsora już żadnego przez to nie znajdę. nie wiem co będzie?