Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość664

Pierwszy stosunek

Polecane posty

Gość gość664

Jestem niepełnoletnia a moj chłopak juz jest.Wczoraj miałam z nim swój pierwszy raz.Bolało,na końcu powidzial ze spadła mu prezerwatywa ale juz na koniec i zebym sie nie martwiła.Uzylismy tylko prezerwatywy.Dzisiaj źle sie czuje mam napompowane podbrzusze i ogolnie wzdęcia, jestem poddenerwowana i wydaje mi sie ze mam temperaturę chociaż mierząc była normalna chce mi sie tez wymiotować.Miesiaczki mam nieregularne bo mam/miałam anemię.Czy możliwe ze zaszłam w ciąże czy po prostu jestem zdenerwowana i to jest tego wynik?

Gość gość
Jak mu zsuneła prezerwatywa to powinnaś wziąś tabletke -PO/72h i powinnaś wiedzię w którym dniu cyklu się kochaliście ! Czy miałaś dni płodne czy nie ! Powinnaś wszystko wiedzieć na ten temat za nim zaczniesz z kimś sypiac ! I owszem zawsze z prezerwatywą innej obcji nie ma ! Nigdy nie wiesz w jaki syw chłopak wcześniej pchał , nikomu nie można ufać na 100% ! I uważam że jesteś zdenerwowana z tąd te objawy ! Poczytaj również na wszelki wypadek kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży itd. mniej stresu dla Ciebie i zaśmiecania forum :)

Gość gość
mogłaś zajść ale nie ma objawów ciązy na drugi dzień po współżyciu!

Gość gość
Nie powinno Cię boleć. Nie byłaś gotowa do stosunku. Mnie pierwszy raz nie bolał nic a nic. Nie to jest jednak najważniejsze. Skorzystaj z powyższej porady. Tabletka "po". Nie dopuść kolejny raz do takiej sytuacji. Mojemu partnerowi nigdy nie spadła prezerwatywa. Jak to w ogóle jest możliwe?

Gość gość663
Chłopak upewnia mnie ze na na 100%wszystko okej a ja pewnie sobie wkręcam objawy Ale chciałabym mieć spokojna głowę i pewnie gdzies tu juz jest na ten temat ale:: (mieszkam na wsi gdzie wszyscy sie znają)jak jest z ta tabletka dzien po moge ja dostać bez recepty normalnie w aptece?

Gość gość
19:26 bzdury piszesz. Błony dziewicze i elastyczność ścianek pochwy jest bardzo różna i zależy też od tego czy np kobieta używała tamponów albo miała wziernikowanie. Mnie bardzo bolało pomimo że byłam o wiele starsza i dojrzalsza od autorki.

Gość gość
W polsce to jeszcze minie pół wieku za nim tabletka ,,po,, bedzie dostępna normalnie bez problemu i dla nastolatek i pełnoletnich ludzi , a teraz po tych akcjach z aoborcją to już w ogóle ! Szlag by trafił tych wszystkich porobańców co są przeciw aborcji itd. ! Niech to załatwi twój chłopak jest pełnoletni to niech będzie też odpowiedzialni ! Chyba bede musiała przyjechać do polski z medykamentami i zabezpieczyc całą rodzine ! :)

Gość gość
Gość 20:03 zapomniałam dopisać że mam na myśli o normalny dostęp do takich tabletek w aptece , Dzięki Bogu że w polsce już nie mieszkam ! Niech Twój chłopak to załatwi jest pełnoletni to niech będzie odpowiedzialny :)

Gość gość
Jesteś młoda,a kto nauczył cię otwierać piz.ę?

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.