Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RudzielecPRz

Jak zrozumieć faceta

Polecane posty

Gość RudzielecPRz

Hej , no miesiac temu odwaliłam ładnie, Na imprezie miałam zgona po kilku kieliszkach, ponieważ brałam tabletki jeszcze dzien wczesniej.Ponoć mam się cieszyc że przeżyłam. Tylko że nie umiem się cieszyć od tamtej pory. Był ze mna chłopak z którym sie spotykałam i od razu przez to koniec bo wszyscy widzieli. Spotkałam go w sobote, napity jak nie wiem ( ja juz nie pije, to był jeden raz i o jeden za dużo ), na poczatku tylko mnie obserwował , a pozniej przyszedł , wyciagał z imprezy i wgl próbował całować, ale w koncu sam sie ogranił. tałam przy barze to przychodził i mnie przytulał . Na nastepny dzien sie odezwałam , tak wiem mój błąd, bo jemu nie przeszło. Nie chce dalej ze mna gadac i wgl pamieta co wyczyniał , a nie chce sie do tego przyznac : ) Nie ogarniam wgl facetów :) - wypomniałam ze po alkoholu dalej mu sie miłoci właczają i ze koledzy mu nie przeszkadzali , tak mysle ze maja na niego mega wpływ : ) Tak wiem ja to zawaliłam z własnej głupoty :)- ale czy nie jest tak ze kazdy popełnia błedy młodości ?

Gość gość
Przecież każdemu może się zdarzyć, że popije po tabletkach. Pewnie już do końca życia będziesz pamiętała, że masz tego nie zrobić. Ale nie przejmuj się tą sytuacją, bo nie jest to coś takiego, żeby znajomi twoi, czy jego mieli uznać cię za kompletną idiotkę. A faceta bym ci radził zmienić.