Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chudy penis, jestem sfrustowana!!

Polecane posty

Gość gość
To co ja mam zrobić? Przecież to naprawdę jest aż fizycznie niemożliwe..

Gość gość
A ty masz wszystko idealne? :P Może lepiej idź popatrz w lustro i pomyśl co mu może się nie podobać a zachowuje to w tajemnicy tak jak ty.

Gość gość
Mój facet nie omieszkał mi powiedzieć ,że wyglądam trochę tragicznie :-)

Gość gość
Oczywiście nie dosłownie, zasugerował mi, że jestem trochę za puszysta, okej w porządku. Ja schudne, ale on nie zmieni obwodu penisa.

Gość gość
Nie sluchaj bzdurnego gadania ,ze malo kochasz chlopaka. Na dluzsza mete taki problem przyprawia o nerwice. Ja mam troche inaczej , bo moj ma grubego ale za to klopot z potencja .. Ledwo mu sie podniesie po moich wysilkach to zaraz mieknie.. najgorzej jak jestem juz bardzo nekrecona. Czasem mi sie chce plakac , bo chcialabym w koncu normalnie go poczuc. On sie tym lrzejmuje , ja staram sie go pocieszac ,ale mnie juz szlag trafia..

Gość gość
lepiej wibrator sobie kup , a nie meczysz sie z takim patykiem , to nie jest penis , dziwne ze on nie widzi problemu , chyba nie wie ze faceci maja grube z******te czlonki

Gość gość
Jak to mozliwe tyle ma moj palec wskazujący ja mam 14 obwodu jego to tragedia a wg to on dał ci zmierzyć czy na oko ocenilas