Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

petycja przeciwko koncertowi natalii przybysz

Polecane posty

Gość gość

jeśli chcecie wspomóc akcje odwołania koncertu niejakiej Natalii P. w Nadarzynie, ktora publicznie przyznala sie do aborcji trzeciego dziecka,na dodatek kreujac się na bohaterkę, to mozecie kliknac w ten link http://citizengo.org/pl/38152-mmmmmm?tc=gm i podpisac się pod petycją,ja sie podpisałam. Zrozumialabym jeszcze gdyby pani Natalia zrobila to w akcie desperacji,ze maz ją zgwałcił,ze nie ma z czego zyc ( ja byłam w podobnej sytuacji jednak ani na chwilę nie pomyslalam o zabiciu dziecka,mam wspaniała 4letnią coreczkę i jestem najszczesliwsza na swiecie),to jeszcze bym zrozumiala...ale tym się chwalic? specjalnie nagrac piosenkę rownolegle do czarnego protestu,tak specjalnie na zawolanie zeby się wypromowac, udzielic wywiadu zeby byc jeszcze slawniejszą,droga pani sie przeliczyla. i jeszcze zrobila to z najniższych pobudek-dla wygody!stac ją na wiele i niech ma! nei załuję nikomu,doszla do tego co ma ciezka praca i talentem,ja to szanuję,ale tysiace kobiet-matekPOlek moze o tym tylko pomarzyc,jednak nie zabijają wlasncyh dzieci i jeszcze się tym chwalić i na smierci swojego dziecka się promowac...podobnie jak niegdys Katarzyna W. zapraszam do petycji podpisujcie się,pozdrawiam.

Gość gość
pdn

Gość gość
pdn

Gość gość
Niektórych to jednak ostro poyebało.... :D

Gość gość
pdn

Gość gość
Nie mogę kliknąć, bo nic do niej ani do jej decyzji nie mam. I tobie też radzę się zająć własną dvpą.

Gość gość
Autorko, zgadzam się z Tobą. Można różnie podchodzić do aborcji, ale żeby to zrobić, a potem się na tym promować i próbować z tego tytułu zarabiać, to już CHORE.

Gość gość
nie chcemy

Gość gość
Nawet jeśli ktoś popiera możliwość aborcji, to powinien na głowę upaść, żeby go nie drażniło takie podejście do tego, że ktoś się tym CHWALI.

Gość gość
A po co to ma niby być? Jak ktoś ma jakieś problemy z danym artystą to po prostu na jego koncert nie idzie. Czemu ma niby służyć takie wchrzanianie się między wódkę i zakąskę, i pozbawianie rozrywki ludzi, którzy by w niej chcieli uczestniczyć???

Gość gość
Nadarzyn ma jakieś 12 000 mieszkańców. Te 500 podpisów to ok. 4% tych mieszkańców, optymistycznie zakładając, że wszystkie podpisy będą pochodzić od mieszkańców gminy (a nie będą, bo jak widać mieszkańcy mają to w nosie, dlatego w desperacji link pojawił się na ogólnopolskim forum, na pewno nie jedynym). Czemu więc te 4% ma dyktować 96% co mają robić ze swoim czasem, kogo słuchać i co oglądać? :o Nie podoba się to nie idźcie na ten koncert, na szczęście macie wybór, bo żyjemy jeszcze w wolnym kraju, mimo usilnych wysiłków takich, jak wy.

Gość gość
Wszędzie zasrrane matki polki. Nie chciała to nie urodziła. Ty masz wspaniałe dziecko. Super. Gratuluję. Ale zajmij się sobą.

Gość gość
Autorko, rozumiem, ze maz Cie zg****il, zaszlas w ciaze i nie mialas z czego zyc? A teraz masz 4 letnia coreczke i jestes najszczesliwsza na swiecie ? Jesli to prawda to przykro mi ze Ci to spotkalo, ale rozumiem, ze meza juz nie masz? Czy nadal zyjesz w zwiazku malzenskim z g****icielem?

Gość gość
Nie chciała, nie urodziła, tak, ale ona CHWALI SIĘ TYM, piosenki o tym układa, jakie to fajne i w ogóle czad usunąć dziecko. Są pewne granice.

Gość gość
gość dziś to nie słuchaj tych piosenek! ktoś cię gwałci przez uszy i siłą każe ich słuchać, czy jak? :o

Gość gość
Podjudzanie do nienawiści, zbrodni, działań nieetycznych jest zawsze złem i tu nie ma, że "nie podoba ci się, to nie słuchaj"/

Gość gość
gość dziś Nie chciała, nie urodziła, tak, ale ona CHWALI SIĘ TYM, piosenki o tym układa, jakie to fajne i w ogóle czad usunąć dziecko. Są pewne granice. X X Granice? Tak zapewne SĄ. Nikt niczego nie nakazuje to po co się wtrącać? Debi.ne petycję pisać. Każdy swój rozum ma.

Gość gość
gość dziś Że co??? Podjudzają do nienawiści to katolscy szczekacze na Frondzie czy poyeb Terlikowski. I jakoś nikt petycji nie pisze, żeby ich pozamykać (no, FB w końcu ostatnio mądrze zadziałał). Albo tacy jak ty, co się rzucili na kobietę, bo miała odwagę szczerze opowiedzieć o tym, co jest doświadczeniem wielu kobiet (aborcyjne busy na Słowację jeżdżą non stop pełne, fora na temat przesyłek z tabletkami aż dymią). Może i ona nie ma wg ciebie sumienia, ale to ciebie nie uprawnia, żeby za jej i czyjeś inne sumienie robić.

Gość gość
Natka skrobaczka :O a petycja jest z sensem o tyle że może da do myślenia tym co wzorem tej dziuni chcą się WYPROMOWAĆ na chwaleniu się aborcją :O przecież ona to zrobiła z wyrachowania ...tzn. cały ten szum medialny .

Gość gość
Pewnie, katole zajmijcie się własnym tyłkiem. Ja słucham piosenek Natalii, bo je lubię. Interesują mnie jej umiejętności wokalne, a nie jej doopa. Oglądam programy podróżnicze Cejrowskiego chociaż nie zgadzam się z jego poglądami na wiele spraw. To już nie można się podzielić swoim doświadczeniem, które jest doświadczeniem wielu kobiet w tym kraju, bo wszystko jest dla was parciem na szkło i promocją płyty? Pogięło was? Wiecie, że wasze matki, ciotki, babcie też skrobały się na potęgę? Prawda jest taka, że bogaty sobie poradzi. Nie obchodzi mnie motywacja Natalii, w cudze życie nie ingeruję. Może nawet w pałacu mieszkać i nie chcieć mieć dzieci. Aborcji dokonała też np. Olga Lipińska czy Maria Wiernikowska, które mówią o tym otwarcie, ale dostało się Natalii i Marii Czubaszek.

Gość gość
14.47 oj braki w logice masz spore..Czy twoj***abcie ciocie lub matka szły do TV i się rozwodziły kwieciście nad swoimi skrobankami .. ?.Czy przy "choince" bo skoro piszesz "katole" to pewnie Bożego Narodzenie nie obchodzicie, przy herbatce mama ci i reszcie rodziny opowiadała jak wyskrobała pięcioro niedoszłego rodzeństwa ? Dzieliła się z wami swoim doświadczeniem ? Piszesz o poglądach .Ale to nie są poglądy a czyny czego nie odróżniasz .Cejrowski może być mizoginem w poglądach lecz co innego to a co innego gdyby "dzielił się swoim doświadczeniem " z publicznych chłost swoich żon jakby np. przeszedł na islam ...Też by cię nie interesowała poraniona doopa tych kobiet "bo no ma fajne programy" co nie ?

Gość gość
30 lat temu konieyy skrobaly sie na potęgę a teraz wielkie haloo bo ktos tam.usunie ciążę. Piaseczny jest gejem a jak przyjda swieta to.spiewa kolędy w świątyniach. Jakos nikt nie biega z petycja. Dajcie spokoj tej kobiecie. Byla szczera no i tyle...

Gość gość
brawo Natka!!! , nie wiedziałam że zdecydowałaś się na zabieg ( wCzechach, Słowacji Austrii Niemczech do 12 tygodnia wykonują zabiegi na ubezpieczenie jak leczenie migdałków) w Holandii do 22 tygodnia- więc skąd tyle złych emocji ???? chętnie teraz posłucham jej utworów!!! do pani którą zgwałcił mąż i urodziła dziecko (założycielki tematu) współczuje ale zajmij się swoją dvpą.....

Gość gość
Natalia zabrała udział w dyskusji, miała odwagę opowiedzieć o swoim doświadczeniu, zabronicie jej? Gdzie wyczytaliście, że ona się chwali? Za komuny ludzie pisali protest songi jak im się władza nie podobała. Natalia zrobiła coś podobnego, napisała piosenkę, by wyrazić swój pogląd i doświadczenie życiowe. Wiele kobiet ma za sobą aborcję, dlaczego miałyby milczeć na ten temat??? Czy obchodzę Boże Narodzenie czy nie to nie jest twój interes. Żyję bez ślubu, mam jak to katole mawiają "bękarta" i się tego nie wstydzę. Do cudzych tyłków nie zaglądam i wam radzę to samo.

Gość gość
Gdyby moja matka opowiedziała mi o swojej aborcji (może taką miała jak wiele kobiet w jej pokoleniu, nie wiem) to nie miałabym nic przeciwko takiej rozmowie. Chciałaby to by opowiedziała, nie kazałabym jej udawać, że coś takiego nie miało miejsca.

Gość gość
Podpisałam ze względu na promowanie chu*owej muzyki

Gość gość
Jak kobiety się skrobią i siedzą cicho to dla obrońców moralności wszystko jest cacy. Byle o tym nie opowiadać i udawać, że aborcji nikt nie robi, że problem nie istnieje, tylko busy na Słowację w szwach pękają.

Gość gość
16.38 w szwach to ci chyba główeczka pęka od pisana debilnych postów ...A Natalii widać nie chcialo sie doinformować w kwestii antykoncepcji . I nikt jej w doope nie zagląda -to ona sama wywala swoją tzipę na widok publiczny 'dzieląc się doświadczeniem" .

Gość gość
Przeczytalabys uwaznie ten wywiad Natalii? gdzie ona sie cgwali? po prostu opisuje to, coe zrobila 1/4 Polek, a w starszym pokoleniu co druga. Radze przestac chodzic na koncerty i slychac muzyki, bo nawet nie wiesz, ile piosenkarek z calego swiata ma aborcje z soba. Aaa- i nie zapomnij wyrzucic komputera, ktory wynalazl Alan Turing - gej - to przeciez tez wsterne obrzydliwe i nie po bozemu...

Gość gość
17.00 Dalej udawaj, że Polki nie robią aborcji, a na Słowację jadą tylko na narty. Grunt to dobre samopoczucie.