Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

petycja przeciwko koncertowi natalii przybysz

Polecane posty

Gość gość
Najlepsze jest to, że większość z was nawet nie czytała tego wywiadu w Wysokich Obcasach (dodatek do Wyborczej, a wyborcza dla "Prawdziwych Polaków Katolików jest be i przeczytali tylko jakieś przedruki na plotkarskich portalach skupiających się na 60 metrach kwadratowych. Rozumiem, że gdyby Natalia siedziała cicho, żylibyście w błogiej nieświadomości i gra gitara, a teraz jej płyty, które kupiliście wyrzucicie na śmietnik, bo nie godzi się słuchać kobiety po aborcji. Madonny też nie słuchacie nigdy, a ma za sobą dwa zabiegi?

Gość gość
Musiałabym na głowę upaść podpisując tę petycję. Aborcja to jej sprawa. Natalia uświadomiła, że kobiety usuwały, usuwają i będą usuwać ciąże. A ta petycja uświadamia, że są w naszym kraju zacietrzewieni debile.

Gość gość
Może ja zacznę zbierać podpisy pod petycją delegalizującą kościół katolicki i partię rządzącą, bo handlują prawami kobiet?

Gość gość
Idealna Polka to taka siedząca na tyłku umęczona po pachy i całująca władzę w tyłek za 500 plus, a jak z dzieckiem są problemy to dostanie 150 zeta zasiłku i morda w kubeł.

Gość gość
Hm ..."zabiegi" ciekawa nomenklatura . "Wiesz Natka ja miałam trzy zabiegi " No co ty botoksy ? Nie ....aborcje....

Gość gość
gość dziś i co cię dziwi? to jest bardzo ogólne pojęcie obejmujące ogromny wachlarz procedur medycznyh; zabiegiem jest i zastrzyk, i przeszczep wątroby...

Gość gość
Swoją drogą lobby aborycyjne na fali ! :) ciekawe skąd te dane że 25% mlodych kobiet sie skrobało ? :O Chyba w środowisku autorek takich postów :D Albo w Rosji .Akurat wiedza i dostęp do antykoncepcji jest taki że hej .Tabetki po też są ...A panom roochaczom można zaproponowac kondoma .

Gość gość
Mam połowę rodziny w branży medycznej to wiem o co biega w tym wszystkim . Odchodząc już od przypadku Przybysz . Wiecie czemu teraz panika i poszukiwanie abortklinik ? Bo weszły masowe i tanie testy DNA :D! Tak, dlatego pewna grupa kobiet dostaje kociokwiku i tęsknie patrzy na czasy gdy ich mamuśki spuszczały do wiadra połowę ich rodzeństwa. Wtedy z biedy albo niewiedzy o antykoncepcji .Dziś dlatego że mężulek frajer nie da sie łatwo wpuścic w maliny że "synek ma rude włoski po dziadku " albo "córcia takie odstajace uszki to po mojej praprabaci" :D Wszystkie te co przyprawiały mężom rogi i wpuszczały jeleni w wychowywanie nie ich dzieci -tak 5-10% ogólu dziś trzęsą majtkami ze strachu .Zwł te które przy totalnym zakazie aborcji mogłyby przynieść narzeczonemu/mężowi mulaciątko na przykład :D.Tu już testów nie trzeba :) .Tak wiem z pewnych żródeł że co najmniej 6-8% maluchów w Wawce to takie "obce wpadki" .Mamusie ich dotąd żyły w spokoju ale od pewnego czasu już nie...Stąd takie histeryczne i nienawistne wpisy te"debile"choćby tu na forum .

Gość gość
Tej przybyszowej piosenek nie lubilem ani ona mi sie nie podobala wizualnie.ale akceptowalem ja i tolerowalem.ale potym jak uslyszalem o jej aborcji bo male mieszkanko to stracilem szacunek calkowicie.normanie w glowie mi sie nie miesci to jak sie zastanawiam nad tym.niedobrze mi jak o niej myysle.

Gość gość
podpisalam się.

Gość gość
kuźwa, jakiś tr000l zrobił "petycję" i nakręca temat, a wy się dajcie robić w konia jak ostatnie idi00tki :D

Gość gość
Jaki troll? Informację o tej petycji widziałam również w serwisach internetowych, więc cos takiego się pojawiło.

Gość gość
Dalej odzywają się o pacany, które z całego wywiadu, którego nie czytali zrozumieli tylko 60 metrów kwadratowych. Jak chcecie to wychowujcie sobie dzieci nawet na 25 metrach, ale inni nie muszą nawet jeżeli mają willę z basenem i wasze zdanie im zwisa i powiewa. W dzisiejszej Polsce dobrze czują się tylko kościółkowi, fani ONR, nieudacznicy czekający na mannę z nieba i podatni na mocarstwowe bredzenie izolowanego Kaczora

Gość gość
Lepiej byś pilnowała własnej d..y i nie zaglądała do innej.Sądząc po Twojej wypowiedzi jesteś już starą zwiodczałą ........z różańcem.

Gość gość
Szczerze? Co ja o tym mysle? Ja uwazam ze ta przybysz to przekupna sucz ktora za pare groszy ktore dostala od katolow robi syf z niczego po to zeby obczernic czarny protest. Czarny protest nie walczy o ogolne prawo do aborcji ale o prawo ktore bylo dotyczchczas te 3 przypadki to kompromis ktorego nie powinna sie tykac.

Gość gość
To nie kompromis tylko handel. Ustawa powinna być zliberalizowana.

Gość gość
Nie rozumiem postawy pani Przybysz ,ale nie uważacie,że piętnowanie takiej osoby(nie postawy) nie jest w porządku? Wiem,że nie wszyscy przeciwnicy aborcji to katolicy,ale walczą o to samo- o szacunek do życia,w każdej jego formie. To oznacza,że można pluć na kogoś kto ma odmienne poglądy?

Gość gość
Fanatyczni Katole pozwalają sobie na coraz więcej. Niestety nastał dla nich czas żniw. Jest przyzwolenie (tj. brak reakcji) władz państwowych na piętnowanie każdego kto nie jest "prawdziwym Polakiem". Każdego da się opluć, a bo ta zrobiła skrobankę, tamten gadał z kumplem w tramwaju po niemiecku, a inny coś nie ma zbyt słowiańskiego wyglądu. To mechanizmy znane od lat. W dobie internetu wystarczy rzucić hasło "brać go" i nawalanka się zaczyna.

Gość gość
i cos wiadomo czt ya przybysz pojawi sie na koncercie czy co/ wiecie cos/-znak zapytania a le nie moge zeobic bo lewa trzymam spiace dziecko/

Gość gość
fanatyzm niejedno ma imię -i co za różnica czy to fanatyczni katolicy czy fanatyczni muzułmanie ,efekt podobny

Gość gość
gość wczoraj tr00l, bo normalni ludzie po prostu mają w de kto gdzie koncertuje i kto na jaki koncert idzie; zakazy i nakazy próbują ustanawiać albo tr000le albo jakieś ideologiczne poyeby - na jedno wychodzi.

Gość gość
11.56.14.32-najpierw uczyć sie pisać a potem myśleć .Przybysz nie dostała kasy od "katoli" a od Wysokich Obcasów czyli Gazety Wyborczej :) . Czyli wręcz przeciwna "parafia" :D To oni rozpętali całą hecę a durna Przybysz została "twarzą" tego przedsiewzięcia. .

Gość gość
Polska to jednak chory kraj.. Ludzie zajmijcie sie wlasnym zyciem. Tak latwo przychodzi wam ocenianie innych.. Ciemnogrod...

Gość gość
7.51 a tyś co uczyniła oceniając innych i to wręcz globalnie :D Cały kraj wzięła i oceniła -myślicielka :D

Gość gość
Do osoby z 17.09 nie wiedzialam ze sie tak dobrze znamy zeby byc na "Ty".. Nie bede znizac sie do Pani poziomu, pozdrawiam... Troche wiecej kultury... dziekuje