Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka zostawiła zużytą podpaskę za moją pralką czy zerwac znajomość

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku, odkrył to moj facet podczas sprzątania i z wyrzutem do mnie, dlaczego wrzuciłam podpaskę za pralkę. Dzień wcześniej była u mnie dobra koleżanka i korzystała z łazienki, mąż twierdzi, że powinnam zakończyć znajomość z nią, że to niedopuszczalne i sam chciała iśc do jej mieszkania i jej facetowi i powiedziec co zrobiła. Sam nie wiem, jestem zaskoczona że koleżanka tak się zachowała :-/

Gość gość
Koleżanka syfiara

Gość gość
Grzecznie ja spytaj czemu tak zrobiła, może ma jakieś wytłumaczenie a jak nie to mąż ma rację .

Gość gość
A może podpaska spadła jak ją kładła na pralce a potem o niej zapomniała, nie wydaje mi się, żeby zostawiła ja specjalnie, ja bym nic nie mówiła dla mnie to bzdura, a twój mąż przesadza. Zrywac z takiego powodu znajomośc to jest śmieszne, a jakby poszedł do jej męża z takim problemem to sam by sie zbłaźnił jesli rzeczywiście jej spadła i umknęło jej potem że zdejmowała podpaskę, moze była zamyslon, finał byłby taki, że uznali by was za histeryków szukających problemów i sami by nie chcieli się z wami zadawac :)

Gość gość
Najpierw zadajcie sobie pytanie czy wam nigdy nie zdarzyło się nic wstydliwego. Pewnie chociaż raz i nie wiedzieliście co zrobić lub poradziliście sobie ale cudem. No to teraz: sprzątnąć, zapomnieć, nic nikomu nie mówić po prostu z kultury i wyrozumiałości.

Gość gość
Nie mogła jej spasć bobyła na siłę wciśnieta w te szparę za pralką! Do tego jej "zawartością" mamy ubrudzoną ścianę za pralką i mąż jest zdenerwowany że trzeba będzie to odmalować.

Gość gość
Prowo,dokladnie taki temat juz byl pare razy na kafe.