Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez dzieci

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie chciałam dzieci mam półroczna córkę i pluje sobie teraz po co po co i po co. nienawidzę siedzieć w domu i słuchać tych jekow nie wiem czy z czasem mi to przejdzie.po ciąży mówią mi ze wyglądam dalej cudownie ale ja czuję się jak maciora wszędzie tylko z dzieckiem zakupy wyjazdy i teściowa p*****lca nad głową ze ciągle jest coś nie tak. nie dam rady .wiem ze to co pisze zasługuje na potępienie i można śmiało powiedzieć sama chciałaś. ..

Gość gość
Zawsze możesz oddać dziecko do adopcji :)

Gość gość
kolejna biedna co dzieci nie chciala a dala sobie zrobic. I co teraz? Mleko sie rozlalo, teraz tylko plakac ci zostalo przez kolejne 20 lat. Szkoda tylko tego dziecka bo bedzie mial p********e dziecinstwo. Dlatego uwazam, ze aborcja winna byc legalna, zeby takie nieodpowiedzialne baby jak ty mogly isc sie wyskrobac skoro nie umialy zadbac wczesniej z partnerem o antykoncepcje.

Gość gość
chciałam usunąć myślałam o tym ale usuwać zdrowe dziecko ... mąż chciał bardzo dziecko pomyślałam że może się przekonam a teraz żałuję

Gość gość
kolejna biedna oj boże boże ludzie jak wy lubicie pitolic jacy wy wszyscy odpowiadający zaradni