Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainka to idealna kandydatka na żonę bo polki nie chcą poważnych związków

Polecane posty

Gość gość

polki wolą przelotne romanse, jednonocne przygody i nic na to nie poradze. takie kobiety nie potrafia nawiązać glębszych więzi z mężczyzną i sa dysfunkcyjne, za to Ukrainka to idealna kandydatka na żonę i matke ze względu na bardziej kobiece podejscie.

Gość gość
Hahahahahahaha frajer

Gość gość
Właśnie takich jak autor tematu gnębiłem przez całe gimnazjum hahahaha

Gość gość
Żadna Polka cię nie chce, przyznaj się

Gość gość
A kto by chciał polki o świnkowato-myszowatej urodzie,leniwe,śmierdzące nieogolone w kroczu,wulgarne ,ubrane jak na wiejskiej dyskotece, tluste z cellulitem na doopsku, materialistyczne, zasyfione po tysiącach murzynów i ciapków,prostytuujace się w angielskich sraczach szlamy niezdolne do uczuć wyższych? Każdy inny wybór w tym przypadku jest dobry

Gość gość
Hahahahahaha to ciekawe bo niektórym pięknym Polkom moim znajomym zazdroszczę urody :P

Gość gość
Ukrainki wierne?? Znam ich troche i owszem udaja swiete, ale do wiernych im daleko. Za to fajne na impreze. Lubia wypic i sa wesole ogolnie

Pamiętaj tylko o tym, że jak już ów ukrainke poznasz to wyślij ją na badania w kierunku wirusa HIV, ponieważ w Rosji i Ukrainie jest epidemia tego wirusa.

Gość gość
Ukrainka jest idealna autorze...dopóki zwodzisz ją obietnicą ślubu i polskiego obywatelstwa ;-D...Później poznasz jej braci lub kuzynów ;-) i rozwikłasz zagadkę gdzie znikają twoje pieniądze ;-) zobaczysz,wszystko przed toba ;-D

Gość gość
proszę weź sobie taką żonę i do niej pojedź frajerze

Gość gość
Ukrainki sa pogodne jako koleżanki mile ale wierne ? Hahahahahahaha w życiu się tak nie uśmiałam co druga na zachodzie swojego Ukrainca kręci na boku albo wogole zostawia , nawet tutaj na kafeterii się co niektórzy chwalili co z ukrainskimi mezatkami wyprawiali , może i sa dobre ale dużo bardziej zmienne od Polek , polka raczej nie zdradza łatwo natomiast dla uktainki nie ma czegoś takiego jak zdrada , to Polacy tylko tak trują z wiernością na Ukrainie dla kobiet nie ma to znaczenia pozwalają się puszczać facetom i same się puszczają

Gość gość
Aha i jeszcze jedno bazarowy dziffkarski styl to akurat domena ukrainek nie Polek

Gość gość
Ale za to polki nie mają HIV i nie mają po kilkanaście aborcji za sobą tak jak ukrainki , statystycznie 80 % ukrainek przynajmniej raz się w życiu skrobalo , one używają aborcji zamiast kondomow

Gość gość
Tak ukrainki to idealne matki szczególnie ze na Ukrainie sa setki tysięcy bezdomnych dzieci mimo potwornie wysokiej aborcji (czyli o ile się nie wyskrobie to i tak wyrzuci na ulice) , poprostu wyśmienite matki

Gość gość
Bo co bo tak wyczytales na ukraińskich portalach randkowych ? Każdy sprzedawca zachwala swój produkt , same ukrainki przeczą tym słowom i mówią ze u nich też się zdarzają zadziory

Gość gość
No tak bo narodowość to wyznacznik charakteru żałosne , ja znam jedną normalną i jedna puszczlaska ale nie uogolniam, mieszkałem też w Niemczech i spotkałem bardzo miła i inteligentna niemke i co wszystkie niemki sa nadal zle ? Durne stereotypy

Gość gość
Ukrainka to idealny materiał na materac , miałem je w internacie , jak ktoś lubi bzykac to się nadadzą do czego innego już nie pozdrwiam