Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych co atakuja rodziny na małym metrazu u mnie w 2 pokjach 9 osób i co

Polecane posty

Gość gość

To nie kasa i m2 są najwazniejsze a miłość rodziny. Mąż, ja, teściowie, siostra brata z synem i nasze 3 córki. I dawaliśmy sobie radę. Dzieci wiedzą co to rodzinne święta, babcia uczyła je gotowac. To jest cel :) Celem jest to aby rodzina się kochałą :)

Gość gość
0/10

Gość gość
no tak ale są ludzie którzy później biadola że im źle bo teściowa każe dokładać do rachunków. wieczne wojny w domu. bo rachunki bo kto robi obiad za czyje bo nie mają gdzie iść. i po co ? wtedy dzieci wcale nie wynoszą niczego dobrego z domu bo ani zgody ani milosci

Gość gość
znowu Ci się nudzi marne prowo idiotko jeden temacik połknęłyśmy jak lemingi a okazało się że suka z ciebie jakich mało autoreczko brzydzę się takimi szmajorami jak ty i walą mnie błędy które zaraz będą cię tak razić idiotko

Gość gość
Aha, czyli jak ja mam 54 m2 i nie mieszkam z teściami, tylko z mężem i dwójką dzieci, to u nas miłości nie ma. Dobrze wiedzieć. Jak już chcesz pisać prowokacje, to lepiej opisz koligacje rodzinne, bo raczej siostry twojego brata (a więc jego przyrodniej siostry, skoro nie jest twoją siostrą) twoi teściowie by do swojego domu nie przyjęli, albo sprawdź najpierw, czy czasem twój mąż nie jest twoim bratem, a dopiero potem zatwierdzaj.

najlepsza tesciowa to ta na 102...100m od domu i 2m pod ziemia :D

Gość gość
Troszkę nie wyszło, siostra brata hahahaha pod jednym dach z twoimi tesciami, dobrzy ludzie ze przyjmują pod dach obca babę i to z dzieckiem :D

Gość gość
Autorko, tak to sobie tłumacz. Dzieci ci "podziękują" jak dorosną. Piszę z perspektywy dziecka wychowywanego przez pierwsze 7 lat życia na 25 metrach, z kiblem na korytarzu. Miodzio, do dziś mam traumę.

Gość gość
Jak sie j***esz z mezem ?

Gość gość
Tak, moi teściowie okazali nam ogromne serce. Jak umarli naszer odzice to siostra z dzieckiem msiała gdzieść pujsć i poszła do ich a oni ją przyjęli jak swoja córkę.

Gość gość
Ale to jest siostra brata,przeczytaj to co napisałaś, nie Twoja.

Gość gość
Ty masz brata, a brat ma siostre.

Gość gość
Na logikę , to brat przyrodni a ma siostrę i pewnie też przyrodnia siostra i temu nie macie wspólnych rodziców buhahaga fajne

Gość gość
Jęczy cicho w poduszkę, a i tak wszyscy słyszą. Szkoda dzieci...

Gość gość
No i co z twoim bratem, po smierci rodzicow. Przeciez takie koligacje to tylko wtedy, kiedy brat bylby najmlodszym dzieckiem.

Gość gość
:D :D :D :D zagadka czyja siostra

Gość gość
Hop

Gość gość
Brat i rodzice zginel iw wypadku nie chce pisac o tem po prostu. Pzyjeli ja, miala 16 lat wiec zrobili cudowna rzecz

Gość gość
A czemu nie wynajmiecie sobie mieszkania tylko jak sardynki w puszce upchani?

Gość gość
Nędzne prowo

Gość gość
.:-) Ludzie o wielkim sercu - z tym sie zgadzam ,sa tacy w realu?.Przygarneli ciebie ,twojego męża ,siostrę twojego brata ,a wy w podziękowaniu doklepaliscie trójkę dzieci - to ty i twój maź - patologia i zero wdzięczności !!!

Gość gość
To chyba naprawdę prowokacja to nie moze byc prawda..." siostra brata z synem " a potem " przyjęli ja miała 16 lat " i co juz miała syna czy zaszła w ciąże aby podziękować twoim teściom ( tak jak wy )za dobre serce ...to nie moze byc prawda .jakas chora sytuacja - dziecioroby!

Gość gość
Zakłada temat i nie odpisuje! Czemu nie wynajmiecie sobie mieszkania ?

Gość gość
A ja myślę, że nie prawo. Na pierwszym roku studiów poznałam fajnego chłopaka z trzeciego roku. Studiowałam w moim mieście, więc on często mnie odwiedzał i szybko poznał moja rodzinę, sam pochodził z wioski ok 100 km od naszego miasta. Zaprosił mnie na wesele swojego kumpla z podstawówki.Przed impreza poszliśmy się przywitać z jego mama, ale nie wychodzilismy do domu, bo byliśmy spóźnieni ma ślub. Po weselu lekko zakreceni poszliśmy do niego spać. A tu przechodnia kuchnia, w której spał brat, potem maleńki przychodni pokój, gdzie spała jego mama z jego młodsza siostra i na końcu kolejny mały pokój, gdzie stały dwa łóżka. Było ciemno, więc widziałam tylko zarys, ale się ucieszylam z odrobiny prywatności. Okazali się jednak, że na jednym z łóżek spała jego starsza siostra z synkiem. Przesyłam szok, że ludzie mogą tak żyć na kupę, zero własnej przestrzeni.