Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhfdj

Dziewczyna klamala na temat seksu z bylym

Polecane posty

Gość gośćhfdj

Mówiła że robili to tylko na misjonarza a okazało się to kłamstwem bo po jakimś czasie mówiła też ze w innych pozycjach . Niby mało ważne ale gdy pytałem o loda odpowiedziała że tego nie robiła . Teraz to nie wiem czy jej wierzyć . Może lepiej sobie to olac ...

Gość gość
A chuuj ci do tego co robila. Ty pewnie świety jesteś

Gość gość
No ja święty jestem . Chcę jakoś z rozmowy sprawdzić czy kłamie . Tylko nie wiem jak do tego podejść. Trochę to mnie drażni. Jak się ma kłamać to lepiej nic nie mówić może Ty wychodzisz z innego założenia

Gość gość
To trzeba bylo wziac dziewice.

Gość gość
Chyba dla prawiczkow zakompleksionych . Wiele tutaj kobiet więc może któraś coś napisze poważnie na ten temat . Czy może też wam się coś takiego zdazalo ?

Gość gość
Wypowiem się tutaj jako kobieta robisz z igły widły i nie masz jakiegoś strasznego powodu aby się tym przejmować. Może ona po prostu wstydzi się rozmawiać o takich sprawach pomimo tego że jesteście ze sobą blisko. Może ma po prostu jakiś fizyczny problem i nie chcę ci również o tym powiedzieć. Może się boi , że w innych pozycjachsię nie sprawdzi. Może ta jest jej ulubiona. Myślę że na siłę szukasz jakiś powodów żeby być na nią zły.