Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z własną ciotką na wyjeździe rodzinnym.

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, jestem całkiem przystojny. Jest w mojej rodzinie ciotka, nie siostra matki czy ojca, a żona kuzyna ojca. Więc nie ma między nami pokrewieństwa. Sytuacja jest taka, że rok temu się rozeszli ona jest sama ale utrzymuje przyjazne relacje z moją rodziną. Kobieta z pochodzenia jest Rumunką. Ale jest naprawdę atrakcyjna. ma chyba 38 lat. Ale figura 20 latki. Duże piersi, długie blond włosy. Miękną mi nogi kiedy ją widzę. Zresztą nie tylko mi. Pytanie, czy dopuszczalibyście taką sytuację że między nami doszłoby do seksu, czy to dopuszczalne. Wiem, że leci na młodszych i mam zamiar ją uwieść na następnej wizycie

Gość gość
Nie jesteście spokrewnieni w jednej linii, więc nic nie stoi na przeszkodzie żebyś uprawiał z nią seks. W jednej linii jesteś spokrewniony jedynie ze swoimi rodzicami, rodzeństwem i dziećmi. Z kuzynkami, albo ciotkami, możesz uprawiać seks.

Gość gość
Nie może, czym innym jest pokrewieństwo a czym innym powinowactwo, z tą Rumunką jest spowinowacony, a z kuzynką spokrewniony. Kuzynka to tak jak by siostra. Tyle,że z siostrą rodzoną masz 100 proc tej samej krwii a z kuzynką tylko 50. Dzieci z takich związków są kalekami

Gość gość
Rumunka i blond włosy?

Gość gość
Moim zdaniem, możesz.

Gość gość
no dokladnie Cyganka Rumuńska :)

Gość gość
Jane! Śmiało wal!