Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość gość

Witam, przyszła pora na zakup fotelika samochodowego dla mojej 8 miesięcznej córki. Mam wielki dylemat, ponieważ na internecie jak i po sklepach jest wiele zachwalanych fotelików , natomiast nie chciałabym ulec reklamie czy namową ekspedientki w sklepie tylko chciałabym wybrać fotelik bezpieczny mający te wszystkie testy zdeżeniowe ponieważ często jeździmy a zarazem nie kosztujący majątek. Nie wiem też na jaki się zdecydować czy na 9-25 czy możę 9-36. Bardzo proszę o jakieś porady

Gość gość
Na pewno nie na przedzial wagowy 9-36 kg. Wybierz fotelik z mniejszego przedzialu, musi sie rozkladac do spania. Najbezpieczniejszy fotelik dla takiego maluszka to montowany tylem do kierunku jazdy. Poszukaj a znajdziesz w przystepnej cenie.

Gość gość
My mamy maxi cosi tobi. On jest chyba 9-18 nawet. Sprawuje się super. Teraz córka ma prawie 4 lata i będziemy jej wymieniać na taki do 36 kg. Dla maluchów foteliki 9-36 są wg mnie złym ponyslem. Musi się rozkladac do spania etc. Z resztą jedz do sklepu i przymuerzcie sobie to sami zobaczycie. Trzeba też sprawdzić czy będzie pasować do auta.