Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SADZICIE O TYM SMSIE

Polecane posty

Gość gość

,,...do mnie zawsze będzie uczucie miłości i tęsknota na zawsze . Od ciebie sex,kasa i życie jakieś tam może szczęśliwe daj mu boże. Mi to wystarczy , odpuszczam , ale zawsze wiem i zawsze wiedziałam przez tyle lat ze jestem i będę dla niego ważna ! ...."

Gość gość
takiego smsa dostałam od byłej mojego faceta..........i zostawiłam go . Ciągle dzwoni a ja nie odbieram

Gość gość
to wylacz telefon:)

Gość gość
Ja pytam co sadzicie o tym smsie od niej. On nie wie o tym smsie i nie wie czemu nie odbieram.

Gość blask mroku
Fajnie, dziewuchy rozgrywają sobie faceta za jego plecami... Jedna drugiej warta, tfu!

Gość gość
A nie odbieram bo skoro taka ważna to niech sobie jest z nią...

Gość blask mroku
Zresztą czego chcesz się dowiedzieć, skoro wiemy z sytuacji tyle, co była napisała do ciebie w sms'ie... Puknij się w swój głupi babski łeb!

Gość gość
,,Fajnie, dziewuchy rozgrywają sobie faceta za jego plecami... Jedna drugiej warta, tfu!" Nie przesadzaj....nikt nie rozgrywa, ale nie chce byc z kims kto mysli o innej

Gość blask mroku
i nadstaw tyłka (bo że tyle potrafisz, to się właśnie z tego sms'a dowiedzieliśmy :D).

Gość blask mroku
"Nie przesadzaj....nikt nie rozgrywa, ale nie chce byc z kims kto mysli o innej" Ty we wszystko wierzysz, co ci ktoś w sms'sie napisze? :D :D :D Idź po rozum do głowy i sama wyczuj, co facet do ciebie czuje! Gdzie twoja kobieca intuicja, kobieto???

Gość gość
zle robisz,koniecznie pokaz mu tego smsa,była która tak pisze jest zła ze idzie w odstawkę i chce mieszac i to zrobiła,to może być kłamstwo,jemu pokaz i niech się wypowie

Gość gość
poza tym jej sms to manipulacja,baby to stosuja bo sa z natury wredne,nie lubie bab ale doradzę ci żeby takiej małpie nie dac satysfakcji,po pierwsze pisze ze zawsze milosc do niej ,tego nie może wiedzieć :-) dwa ,seks z toba czyli z nia to słaby seks? :-) i nie może wiedzieć co on czuje do ciebie,to manipulacja ,żeby cie w****ic,pokaz mu!!!

Gość gość
No to moze inaczej....Ona go zostawila...wyprowadzila sie od niego i nie odzywala....poznal mnie ....zrobil w domu imprezke , aby mnie poznali jego znajomi. Podczas tej imprezki ich wspolny znajomy zrobil nam fotke i wyslal jej mmsem....i sie zaczelo...najpierw jakies glupie niby przyjacielskie smsy, potem zaczela go odwiedzac. Wygladalo na to , ze chce znowu z nim byc. Powiedzialam jasno, ze mi sie to nie podoba, a ona ze ona musi z nim porozmawiac itd, ze on musi wybrac...Rozmawiali. Mnie nie bylo przy tej rozmowie. Po tej rozmowie dostalam tego smsa. Po jego tresci wywnioskowalam, ze wybral mnie...ale z nim juz kontaktu nie mialam

Gość gość
No tak...ale oni 10 lat byli razem...

Gość gość
Robisz to co ona chce żebyś robiła. Nie daj się nabrać. Odbierz i umów się z nim na spotkanie.

Gość gość
po co na nim się odgrywasz,baba dostala kosza i na odchodne chciała wam nasrac,nie daj się nabrać,rozmowa z nim konieczna,

Gość gość
,,Robisz to co ona chce żebyś robiła. Nie daj się nabrać. Odbierz i umów się z nim na spotkanie." Umawiac sie nie musze...po prostu wchodze jak do siebie. Ale co jesli ona ma racje i jest ze mna bo tak mu wygodniej?

Gość gość
po co na nim się odgrywasz,baba dostala kosza i na odchodne chciała wam nasrac,nie daj się nabrać,rozmowa z nim konieczna,

Gość gość
,,Robisz to co ona chce żebyś robiła. Nie daj się nabrać. Odbierz i umów się z nim na spotkanie." Umawiac sie nie musze...po prostu wchodze jak do siebie. Ale co jesli ona ma racje i jest ze mna bo tak mu wygodniej?

Gość gość
Jest jeszcze cos...jesli on z nia bedzie jego corki(dorosle juz ) nie beda z nim utrzymywaly kontaktu. Nie lubia jej. Mnie akceptuja, spotykamy sie.

Gość blask mroku
"po prostu wchodze jak do siebie" Masz rację, nie odzywaj się do niego, zasługuje na lepszą kobietę... Ja p*****le, ale biedny facet :(...

Gość gość
A co jesli ona ma racje? Ze mna sex, kasa? Sex- jestem 8 lat mlodsza od niej, ze 40 kg mniej,a co za tym idzie atrakcyjniejsza. Kasa- ona nie ma nic, pracuje czasem dorywczo...ja finansowo niezalezna...Moze miec racje...

Gość gość
Jeśli to prawda to zorientujesz się w ciągu najbliższych miesięcy. Będziesz widziała czy mu zależy. Nie oceniaj sytuacji na podstawie słów byłej. Jak myślisz dlaczego zareagowała na wasze wspólne zdjęcie? Nie daj sobą manipulować i odbierz od swojego faceta. On nie wie o co Ci chodzi i to co robisz nie jest ok. Pogadaj z nim szczerze i daj mu szansę :)

Gość gość
Zostawilam go wlasnie dlatego, aby zobaczyc co czas pokaze, czy wroca do siebie gdy mnie nie bedzie. Jesli bede z nim teraz to nigdy sie nie dowiem prawdy.

Gość gość
Błąd. On nie wie o co Ci chodzi. Jeśli chcesz się przekonać to musisz z nim być. Pomyśl jak on może się teraz czuć. Może ona wciska mu kit, że widziała Cię z kimś innym. Chyba chcesz zrobić jej przysługę.

Gość gość
Błąd. On nie wie o co Ci chodzi. Jeśli chcesz się przekonać to musisz z nim być. Pomyśl jak on może się teraz czuć. Może ona wciska mu kit, że widziała Cię z kimś innym. Chyba chcesz zrobić jej przysługę.

Gość gość
Ale jeśli z nim będę to nic się nie wyjaśni. Bedzie super tak jak dotychczas...tyle ze cały czas będę myśleć czy aby się nie spotykają za moimi plecami. A tak...droga wolna. Jeśli nic nie jest na rzeczy to nie będzie z nią

Gość gość
Skoro go olałaś to on nie będzie za Tobą latał. Bo chyba tego chcesz. Facet i tak został już wystarczająco poniżony.

Gość gość
On poniżony? Niby czemu? Niby nic ich nie łączyło poza przyjacielskimi stosunkami...ale ciągle dzwoniła, potem zaczęła wpadać, gdy miała pewność ze mnie nie ma. Dwa razy nocowała. Wiem o tym od niego. Ale przed ta ich rozmowa ona dzwoniła kilkukrotnie, a on nie odbierał. Do tamtego czasu zawsze odbierał i rozmawiał w mojej obecności. Tym razem było inaczej. Tego tez dnia wieczorem wpadła i nocowała właśnie ten drugi raz. Gdy mi o tym powiedział postawiłam sprawę jasno, ze musi z nią porozmawiać bo to nie jest normalna sytuacja. No i rozmawiał jak widać po smsie.