Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SADZICIE O TYM SMSIE

Polecane posty

Gość gość
Jestes 40 kilo lzejsza? daj spokoj, zaden facet nie teskni do zapuszczonej lochy. Moj tez ma taka byla ktorej pewnie sie wydaje, ze "milosc i tesknota do niej bedzie zawsze" Tymczasem jest ona dla niego taka sama zapuszczona, gruba locha jakie chodza tysiace po ulicach. I nic poza tam. Zreszta prbowala nam namieszac jak jeszcze byla chuda, nie udalo sie jej. Swoja droga skad ta byla ma Twoj numer?

Gość gość
Skąd ma ? To raczej nie problem...przetrzepała mu telefon, albo od wspólnych znajomych. Nadal nie odbieram telefonów od niego. Nie wiem dokąd mnie to zaprowadzi , co przez to zyskam...ale jestem zwyczajnie wściekła

Gość gość
up

Gość gość
Moj numer jest raczej ogólnodostępny (prowadzę działalność gospodarcza ) . Może tez mieć od wspólnych znajomych...

Gość gość
up

Gość gość
już nie dzwoni

Gość gość
Up

Gość gość
No i czego sie spodziewalas, ze bedzie za Toba latal niewiadomo ile? Ile Ty masz lat ze sie zwiazalas z dzieciatym, w dodatku z jakas natretna, psychicznie niezrownowazona byla w tle?

Gość gość
Tak spodziewałam się, ze będzie latał...A jak nie będzie to znaczy, ze ona miała racje . Mam 41 lat, on 46... ma nie tylko dzieci, ale i wnuki...ale co dzieci maja do nas? Sa dorosłe , maja własne rodziny .

Gość gość
Teraz to ja napisalam do niego smsy. Faceci to jednak bydlaki. Nigdy juz sie nie zakocham...nigdy... ,,Szybko zapomniales o mnie, choc zawsze mowiles ze to sie nigdy nie stanie.Ja jednak o Tobie nie zapomne.Zajales w mym sercu specjalne miejsce.Zawsze bede tesknic za twoim wzrokiem, tym lagodnym , ktorym na mnie patrzyles...za twoim glosem, tym cieplym melodyjnym, ktorym tak czule do mnie mowiles...Za kawa, ktora podawales mi do loza na tacy tatusia, za zupa z przypalonymi ziemniakami, ktora nazwalismy przypalanka, za wspolnym gotowaniem obiadow... Tak wiele chcialabym ci wyznac, ale brakuje mi slow.Zreszta slowa sa juz nic nie warte...znacza mniej niz to co czuje serce.Nie moge zatrzymac lez plynacych po mej twarzy, kazda z nich wyraza pustke. Pustke, ktora czuje bez ciebie.Chcialam cie zatrzymac , chcialam miec cie przy sobie,chcialam cie znac jak nikt inny dotad...Zyje wspomnieniem, kiedy to mowiles jak bardzo mnie kochasz choc dzis juz wiem, ze to bylo jednym wielkim klamstwem.Dla ciebie wazny byl sex i kasa.Ty nie potrafisz kochac...Obiecywales, ze mnie nie skrzywdzisz a zrobiles to bez mrugniecia okiem.Teraz swoja miloscia obdarowujesz kolejna naiwna, ale wiedz, ze nikt nie potrafi kochac jak ja. Milosc boli jesli nie jest tym, czym wydaje sie byc. Na koniec musze ci napisac, ze teraz juz wiem, ze zyjesz tylko we mnie...nie dam sie wiecej oszukiwac...to koniec...Musze byc silna, aby byc szczesliwa bez ciebie..."

Gość gość
Dodam...ona miala racje...nie do konca, ale miala. On juz pocieszyl sie inna...

Gość gość
A ja, aby bylo smieszniej jestem w 6 tyg ciazy...no coz za milosc trzeba teraz zaplacic...ot zycie...

Gość gość
lipa

Gość gość
I co teraz? Jak ja mam o nim zapomnieć ?