Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona jest starsza i...

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu poznałem kobietę, starsza odemnke o 7 lat... Coś między nami odrazu się pojawiło się nasze życia są tak różne Ja kończę studia ona pracuje, ma kilku letnie dziecko i nie mieszka z mężem.. Jest niezależna, pełna energi, żyje na 100% realizując swoje pasje. Imponuje mi to jaka jest. Jest prawdziwa i naturalna. Powiedziała mi że ona nie nadaje się do normalnego związku z przyszłością a ja mam prZed sobą życie. Tylko ze ja chce być z nią i co to za życie z jakąś inną kobieta ? Co to może oznaczać ? Wiem ze jest mną zainteresowana ale może się boi?

Gość gość
Wbrew pozorom kobiety na ogół wiedzą czego chcą, zwłaszcza takie dorosłe, dzieciate i takie, które były już w długich związkach. Jeśli mówi że nie chce to nie chce.

Gość gość
Ona pierwsza zaczęła ze mną rozmawiać i dawała znaki ze mnie lubi... Nasze rozmowy były dosyć formalne i ogolne bo poznaliśmy się w szkole językowej więc wiadomo ze nikt nie spowiads się ze swojego życiorysu. Ona wygląda bardzo młodo i przez kilka pierwszych lekcji nie sądziłem że ma aż 31 lat , związek , dziecko....

Gość gość
Przepraszam za język w moim poście. Poznałem ja na kursie językowym. Wiec dużo rozmawialiśmy na tych zajęciach (bardziej luźny kurs) ale tematy ogólne i raczej nie o życiu osobistym. Wyglądała na max 25 lat, w życiu nie dałbym jej 30 i jeszcze dziecko. Dopiero potem coś powiedziała aale widać że nie lubi o sobie mówić dużo. Na początku to ona dawała mi znak ze m ke lubi . Mówi ze gdyby miała 10lat mniej to byłbym najlepszym kandydatem na meza:) Mówi też ze ten związek nie ma przyszłości ale nie z jej strony tylko dla mnie. Ze ona nie da mi normalnego związku, małżeństwa i dzieci. Ale ja chce jej i nic więcej...

Gość gość
To ma 30 czy 31??

Gość gość
30 jak sie poznaliśmy

Gość gość
Nie naciskaj i nie rób nic na siłę a sprawa się sama ułoży zobaczysz :) Ps. Mam młodszego męża, to mój drugi mąż ,więc wszystko jest możliwe :)

Gość gość
Jeśli przeżyła piekło w pierwszym związku to raczej szuka tylko przyjaciela .a Ty nie angazuj się aż tak bardzo tylko bądź cierpliwy pamiętaj ze dziecko wciąż ma tamtego ojca

Gość gość
porozmawiaj z nia szczerze to się dowiedz . Pokaż ze ci zależy i zobaczysz co powoe