Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdecydowany

Polecane posty

Gość gość

Witam 4 miesiące temu poznałam chłopaka,wylądowaliśmy w łożku a na następny dzień on do mnie napisał,chciał sie umówić na spacer,ustaliliśmy termin lecz on odwołał ,do spotkania doszło miesiąc pózniej,duzo ze sobą pisaliśmy, spotkaliśmy sie jeszcze pare razy i zaprosił mnie na do siebie na noc... długo rozmawialiśmy i on uznał,ze z tego nic nie bedzie ponieważ za rzadko sie spotykamy,bo ma mało czasu ,ze on nikogo teraz nie chce mieć na stałe... oczekiwał ode mnie tylko seksu a wiedział,ze cos do niego czuje. Zgodziłam sie na taki "układ" spotkaliśmy sie pare razy i po ostatnim spotkaniu napisał mi,ze poznał dziewczynę i chce byc wobec niej w porządku dlatego nie możemy dalej sie spotykać ale chce ze mną mieć kontakt... nie wiem co mam teraz o tym wszystkim myślec i co zrobić... czy mieć z nim kontakt czy moze skończyć to jak najszybciej. Proszę o pomoc

Gość gość
skończ skoro woli inną to tak będzie lepiej i dla niego i dla niej i dla Ciebie też - znajdziesz kogoś kto Cie doceni

Gość gość
Woli Inna I to jà traktuje powaznie. Ciebie traktuje jak chwilowy czasoumilacz I dzi...ke. Urwij z nim kontakt, a nastepnym razem jak bedziesz chciala stworzyc staly zwiazek to nie dawaj d...py za szybko. Niech sie postara, pozabiega o Ciebie. Szanuj sie.

Gość gość
skoncz to jak najszybciej. co to w ogole znaczy - najpierw mowi, ze nie chce zwiazku, potem jednak chce - tylko z kimś innym - ale jednoczesnie chce miec z Tobą kontakt???!!! po co? już planuje, że będzie tę swoją nową zdradzał z Tobą? a Ty masz być kim w tej sytuacji? zakochaną panną, którą można wykorzystać do seksu jako laskę na boku? szemrany typ, ja bym olała.