Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdecydowany

Polecane posty

Gość gość

Witam 4 miesiące temu poznałam chłopaka,wylądowaliśmy w łożku a na następny dzień on do mnie napisał,chciał sie umówić na spacer,ustaliliśmy termin lecz on odwołał ,do spotkania doszło miesiąc pózniej,duzo ze sobą pisaliśmy, spotkaliśmy sie jeszcze pare razy i zaprosił mnie na do siebie na noc... długo rozmawialiśmy i on uznał,ze z tego nic nie bedzie ponieważ za rzadko sie spotykamy,bo ma mało czasu ,ze on nikogo teraz nie chce mieć na stałe... oczekiwał ode mnie tylko seksu a wiedział,ze cos do niego czuje. Zgodziłam sie na taki "układ" spotkaliśmy sie pare razy i po ostatnim spotkaniu napisał mi,ze poznał dziewczynę i chce byc wobec niej w porządku dlatego nie możemy dalej sie spotykać ale chce ze mną mieć kontakt... nie wiem co mam teraz o tym wszystkim myślec i co zrobić... czy mieć z nim kontakt czy moze skończyć to jak najszybciej. Proszę o pomoc

Gość gość
jesteś nr 2.nie bądź głupia,sprowadzając siebie do roli łatwej nie będzie cie już traktować poważnie i zawsze będziesz nr 2 3 4

Gość gość
Trza bylo dawac d.u.p.y od razu? To masz efekty. Skoncz z tym i masz nauczke na przyszlosc. Seks najwczesniej na 20 randce.

Gość gość
Bu ha ha .... Tempa dzida

Gość gość
ciekawe i nieciekawe...ale jakże życiowe...Po pierwsze, to jest schemat myślenia mendorza, któremu w życiu brak odpowiedzialności jak i mądrości. Powiem tylko, że typek ten w życiu na pewno będzie miał dwie. Jedną poukładą (może być mniej ładna i zgrabna) a drugą tanią dziwkę, przy której już czuje się wyluzowany i... Jestem pewna, że ciebie tzn. nr 2 będzie lepiej szanował i ci dogadzał a tamtą będzie traktował : "TYLE, O ILE..." . Życie to pokaże. I wiedz, że masz wybór. Jeśli ci taki układ nie odpowiada, nikt cię wołami do niego nie ciągnie.

Gość gość
Skoro dalas tak szybko d...py to teraz masz :D .Nie martw sie, on bedzie czasem przychodzil do Ciebie... Tylko na seks, jak moze mu z tamta nie wyjdzie, bo widzi w Tobie dziwke a nie material na swoja dziewczyne. Facet nie potraktuje kobiety powaznie jak ta Od razu mu wskoczy do lozka! Poszuka sobie takiej ktora kaze mu sie powoli zdobywac. Rozumku masz malo autorko, miej chociaz godnosc I urwij z nim kontakt.

Gość gość
Ale tu komentują prymitywy. Seks jest wspaniały i przyjemny dla obu stron, zazdrościcie komuś, że się seksił, ech, koniotrzepy sprzed monitorków.

Gość gość
Gosc 11.11 to na bank facet :D. DLA was facetow to takie wspaniale I proste, bo odzielacie seks Od uczuc. Dla kobiet czesto chwile przyjemnosci koncza sie zakochaniem bez wzajemnosci I rozczarowaniem. Wy zaliczacie I odchodzicie...wiec take wspaniale to Nie jest do kobiet, powinnismy uwazac ...