Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny kaszel u czterolatka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Otóż od kilku tygodni mój synek strasznie kaszle. Kaszel jest strasznie męczący i mokry ale nic się z płuc nie odrywa. Byliśmy trzy razy u jego pani doktor, mówiła że nic nie słyszy na płucach, ale przepisywała kolejne syropy. W końcu się zdenerwowałam i przeniosłam go do innej przychodni. Tam po osłuchaniu lekarka też stwierdziła, że płuca czyste i dziecko jest zdrowe, ale dała skierowanie na przeswietlenie i ogólne badania krwi, moczu i kału. Jesteśmy już po przeswietleniu - płuca czyste, dziś jedziemy na badania. I teraz moje pytanie czy dziecko którejś z was też tak miało i co to było.

Gość gość
Alergia

Gość gość
Najpierw sprawdziła bym czy nie pasożyty a potem stawiała na alergie pokarmową....

Gość gość
Pewnie banalne ale... może macie za sucho w domu? Akurat od kilku tygodni trwa sezon grzewczy. Tak czy siak przy kaszlu pomoże nawilżacz powietrza.

Gość gość
Kiedy odrobaczałaś? Mojemu dziecku pomògł erdomed. Ale to na receptę. Syrop ostatniej szansy wg pediatry.

Gość veanka
Chyba każdy rodzic od czasu do czasu przeżywa troski związane z kaszlem swojej pociechy.. też niestety miałam ten problem. Mało co z domowych metod pomagało, a antybiotyki to przecież ostateczność. Mi pomogła strona http://www.kaszeludzieci.pl/ Znalazłam tam naprawdę sporo porad dotyczących leków oraz innych sposobów na kaszel u dzieci.