Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia19362

Higiena po stosunku analnym .

Polecane posty

Witam serdecznie. Dzisiaj spontanicznie mój narzeczony wpadł na pomysł aby spróbować seksu analnego. Wszystko poszło w miarę dobrze aczkolwiek narzeczony skończył w odbycie. Jaką zastosować higienę po stosunku analnym aby pozbyć się całej spermy i nie bać się, że później może coś jeszcze z o***tu się wydostać? Jestem bardzo podenerwowana i mimo spędzenia pół godziny w łazience nadal czuję niepokój. Czy jest szansa aby godzinę po stosunku, sperma wydostała się ( mimo wycierana wewnętrznych ścianek i prysznica ) i mogła jeszcze dostać się tam gdzie nie powinna?

Gość gość
nie. jelita wchłoną spermę i trafi do krwi.

Gość gość
Zawsze przed stosunkiem analnym mąż robi mi lewatywę bo widział jak to robiła położna podczas porodów bo mnie wspierał. Higiena przed analkiem a nie po! Zawsze przed stosunkiem mamy prysznic bo podstawa higieny i sterylności zwłaszcza podczas badania ginekologicznego bo często dochodzi do zakażeń rękawiczki chronią tylko ginekologa! Tej sterylnośc***ilnuje mąż podczas badań cipki do tej obecności męża mam Prawo nawet w szpitalu ! !!

Gość gość
J****y zbok.

Gość gość
Jestem po raz pierwszy i ostatni na tym blogu. Zaraz mnie od z bocznej ubliżacie.