Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z takim problemem

spodnie ciazowe od kiedy

Polecane posty

Gość z takim problemem

6-ty tydzien, wiec po normalnych ludziach nawet nic nie widac, ale mnie juz uwieraja spodnie. Moze to i w mojej glowie, ale przeciez nie moge swiadomie szkodzic wlasnemu dziecku. Jak to jest z tym brzuchem, kiedy ciasne ubranie moze zaszkodzic dziecku? Czy wan tez zaraz wszystko bylo za ciasne? czy to tylko moja obsesja? Jestem "normalnej" budowy, trohe ciala mam, ale bez przesady.

Gość gość
Na razie brzuch może Ci trochę nabrzmieć po prostu. Ja tak mam nawet przed okresem - organizm zatrzymuje wodę. Jeszcze za wcześnie na spodnie ciążowe, ale poszukaj w szafie czegoś, co Cię nie będzie uwierać.

Gość gość
Ja jestem w 14 tyg.i nadal chodzę w normalnych spodniach,nic mnie nie uwiera. Czasami mam bardzo wydety brzuch,ale na razie nie rozglądam się za ciążowymi.

Gość gość
Ja zaczęłam nosić spodnie ciążowe w 9 tyg. Miałam tylko jedną parę spodni jeansowych w szafie i kupiłam nowe, od razu ciążowe. Przed ciążą na codzień chodzilam w sukienkach ale w ciąży rajstopy zaczęły mi przeszkadzać i zaczelam chodzić w spodniach.

Gość gość
no wlasnie rajstopy mnie uwieraja, a na ponczoch troche zimno :s

Gość gość
w obu ciążach nosiłam ciążowe spodnie bardzo wczesnie, od 6-7tc. Po prostu inne mnie uwierały, kupiłam nowe elastyczne jeansy w hm i chociaż się nie wkurzałam. Tym bardziej, że pracę mam siedzącą i naprawdę wszystko mnie drażniło na brzuchu. A co do rajstop, spróbujcie tyłem do przodu. Ale tylko gładkie, bo wzorki "wykręcają" nogi, jak chce się dopasowac stopy :)

Gość gość
bez przesady z tymi spodniami ciążowymi od 6 tc :O...pewnie miewasz mega wzdęcia i tyle, nie ma mowy o jakimś szkodzeniu dziecku chodzeniem na tym etapie w normalnych spodniach...ktoś ci dobrze poradził, kup jakieś luźniejsze normalne spodnie... ja zaczełam chodzić w 20 tc, ale brzuszek był malutki, wiec właściwie tak na zapas i czułam się momentami głupio że juz te spodnie zakładam ;)

Gość gość
U mnie jakimikolwiek ucisk od początku powodował falę wymiotow. Noszę leginsy i rajstopy ciążowe od początku ciąży. Jestem w 15 tyg.

Gość gość
no wlasnie latwo komus radzic kto mial malutki brzuszek. Ja w pierwszej ciazy wygladalam jakbym sie spodziewala blizniakow.