Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie typ?

Polecane posty

Gość gość

Z wyglądu i charakteru? piszcie też plec. Ja jestem kobieta i lubię wysokich brunetow, kolor oczu obojętny, podobają mi się brązowe ale nie pogardze szarymi bo sama takie mam. Charakter to wiadomo chciałabym żeby był wierny, stały w uczuciach,wyrozumialy,madry, aktywny - nie jakiś leń, bo sama lubię aktywnie spędzać czas .

Gość gość
Ja preferuję niebieskookich blondynów o anielskiej twarzy oczywiscie wysokich min.180 cm.

Gość gość
Mój ideał: 1. Nie-kark 2. Nie-blondyn 3. Nie-gruby To tyle jeśli chodzi o wygląd :P Poza tym... 4. Nie-imprezowicz 5. Nie-babiarz 6. Nie-alkoholik/narkoman :D

Gość gość
Blondyn niebieskie oczy z tatuazami

Gość gość
gość dziś Mój ideał: 1. Nie-kark Jak myślicie oddadzą mi kase za karnet na siłkę ?

Gość gość
wysoki, dlugowlosy harleyowiec ktory musi miec mile usposobienie, byc inteligentny i kochac zwierzeta :)

Gość gość
niski, łysy, z garbatym nosem

Gość gość
Rózni mi sie podobają,czasem niesmiali spokojni mili innym razem silni odwazni męscy...natomiast nie cierpie *****czy chamów mizoginów zboków pokazujacych k***sy przed kamerkami kłamczuchów narcyzów egoistów mizoginów pijaków...lubie mezczyzn którzy są aktywni pracowici potrafia chronic i opiekowac sie kobietą,nie znosze tez nerwusów...no i fajnie jesli mezczyzna jest choć w miare ładny

Gość gośćhjmklffnv888
Lubie wysokich i silnych wysportowanych takich ktorzy nie leża całymi godzinami przed tv zapuszczajac brzuchol,chlejac piwo...zawsze podobali mi sie bruneci i szatyni ale teraz jest mi to obojetne..facet moglby byc nawet łysy czy rudy gdyby miał to cos..z charakteru inteligentny zaradny opiekunczy odpowiedzialny uczciwy i lojalny wobec mnie bo i ja taka jestem...lubie jak sie liczy z moim zdaniem chociaz nie staram sie za wszelka cene stawiac na swoim..mezczyzna powinien zapewniac kobiecie spokój i komfort psych a ona powinna to doceniac i wspierac go

Gość gość
Mój ideał faceta: - ok 180 wzrostu -nie za chudy nie za tłusty lecz w sam raz -brodacz -włosy długie lub normalne Charakter: -opiekuńczy lecz nie p***a -twardo stąpający po ziemi,ale i czasem spontaniczny Atrybut dodatkowy: -motocykl chopper lub cruiser

Gość gość
Paker z siłowni ale nie głupek i pustak...musi mnie szanowac i traktowac jak ksiezniczke..zadnych zdrad i ogladania sie za panienkami..odwazny bo to mi imponuje ale nie porywczy taki ura bura co to nie ja

Gość atrakcyjna perfekcyjna
nie mamisynek ani ciepła pierdołowata klucha..w razie niebezp skłonny zasłonic mnie swoim ciałem..wygląd tez wazny musi byc zadbany ale nie glancik elegancik ..najlepiej lekko przypakowany wysoki..nie chodzaca anoreksja i nie tłuscioch smierdzacy

Gość Ksiezniczka Assa67
Opiekunczy samodzielny dojrzały wierny z poczuciem humoru rozumiejacy moją dziwną kocio introwertyczna nature..wyrozumiały..wygląd i kasa mniej wazne chociaz nie chcia£abym biednego brzydala ale tez niekoniecznie przystojnego milionera..moze byc typ przecietniaka