Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prontomordo

ciąża?

Polecane posty

Gość prontomordo

Cześć mam pytanie! Od 14 dni biorę tabletki antykoncepcyjne "Vibin mini" jest to moje pierwsze opakowanie, biorę je regularnie. Ciekawość wzięła górę i w raz z moim lubym spróbowaliśmy kochać się bez prezerwatywy, nie skończył w środku. Stąd moje pytanie czy mogę być w ciąży? Na ulotce napisane jest, że jestem zabezpieczona od pierwszej tabletki. Tyle, że każdy mówi inaczej np. Że tabletki działają w pełni dopiero po drugim opakowaniu i nie wiem co mam myśleć, bardzo proszę o pomoc! Pozdrawiam.

Gość gość
Teraz się zastanawiasz, po fakcie?

Gość gość
Nie, to ty nie rozumiesz, że skoro nie ufasz tabletkom to nie ma najmniejszego sensu ich brać!

Gość gość
No to chyba warto się zabezpieczać dodatkowo a nie na hurra zaszaleć a potem rozkminiać czy nie będzie ciąży. Niestety ale gwarancji nikt ci nie da.

Gość gość
Jesteś zabezpieczona od pierwszej tabletki jeśli wzięłaś ją pierwszego dnia okresu

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.