Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pomozcie mi zrozumiec. o co chodzi mojej tesciowej?

Polecane posty

Gość gość

Odkad zaszlam w ciaze dokucza mi ciagle. Mamy juz w sumie dwoje dzieci minelo kilka lat ale chyba mam juz dosyc. Probuje zniszczyc nasze relacje miedzy mna a mezem ale mimo to nie chce zeby maz u niej znow zamieszkal. Ciagle na mnie plotkuje i to naprawde wymysla bardzo zle klamstwa ktore moga wplynac negatywnie na moja reputacje. Jak na to reagowac? Dopoki bywala u nas a bywala bardzo czesto byly takie sytuacje ze niedziela godzina 7 rano ktos dobija sie do naszych drzwi otwieram wpycha sie tesciowa z tekstem i placzem ze ona do nas dzwoni a my nie odbieramy bylismy tak zaspani ze ledwi ja na oczy widzialam a ta awantura i histeria.o co kurde chodzi? W planowaniu urzadzaniu jeszcze mojego mieszkania (bo teraz zmienilismy na wieksze) chciala sie wtracac a gdy jej dalam do znaku ze mojego mieszkania urzadzac nie bedzie obrazila sie powiedziala ze jestem gowniara ktora zmienila sie o 180 stopni. O sytuacji o wychowywaniu dzieci nie mowie i nie wspominam bo az mi wstyd za jej zachowania. Nie jestem swieta nikt nie jest idealny ale ona autentycznie wplywa na moja rodzine co juz mnie irytuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować