Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opada mi podczas stosunku.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem mam, 23 lata jestem nawet przystojny, Często ląduje z laskami (o różnej urodzie (chodzi wyłącznie o seks)) w łóżku. Już któryś raz mam taką sytuację, że seks wcale mnie nie podnieca, mam problem z włożeniem lasce do środka. Musi mi pomóc ustami, żeby stanął do pionu. Kiedy już jestem w środku to często mam tak, że wogóle nie czuje przyjemności. Czy to nadmiar masturbacji ? czy jakieś głębszy problem

Gość gość
Wolisz mężczyzn. Jedyne wytłumaczenie.Też tak miałem, że kobieta musiała mi robić loda przed, a dochodziłem tylko jak jej wyjąłem i sobie waliłem. No i w końcu uświadomiłem sobie, że wolę mężczyzn.

Gość gość
czesto zaliczasz laski i masturbujesz sie??:O do szkoly gimbazo🖐️

Gość gość
good girl gone bad dziś PODSZYW

Gość gość
Mojemu chłopakowi również nie opadał lecz robił się troszkę miększy. Zdarzyło się że było dwóch kolegów i mój chłopak i zeszliśmy na seks i doszło do takiego seksu od tej pory ma sztywnego zawsze. Potrzebny był wstrząs seksualny.

Gość gość
Nie wole mężczyzn co za bzdury. Boże. Masturbuje się, a zaliczam kobiety to nie tak, że codziennie inna. TO OD Czasu do czasu. Przyznam się że wchodzi w gre też seks z prostytutkami.

Gość gość
Ostatnio na przykład miałem seks z dwiema na raz, to wtedy stał normalnie sztywno cały czas i nie opadł. :o

Gość gość
i to jest widzisz całkiem prawidłowo mądry ruhas nie jeden yak by chciał a nie ma,i co z tego że mogę 20 razy raz po raz ale jak się uj eb ię to głowa mała nie chciał byś z pewnością ,natura jest mądra i widać że cię lubiiiii!!

Gość gość
Ja czasem jak jestem dość mocno zmęczony to sobie biorę Long Mena, tu masz pełną charakterystykę http://wzaufaniu.pl/long-men kurna, normalnie nawet do 40 h działą, więc to duży plus. No i jest całkowicie bezpieczny dla organizmu.