Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zrobic test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

Jw. Nie wiem kiedy była owulacja. Na testach piszą o 7 dniach . Ile dni po stosunku wynik jest prawdziwy

Gość gość
7 dni od zagnieżdżenia zarodka. Tak z 12 od stosunku z porannego moczu na czułym teście może wyjść blada kreska.

Gość gość
Jutro będzie 20 dzień po stosunku. Wynik będzie wiarygodny?

Gość gość
A w którym dniu cyklu był stosunek i kiedy masz mieć okres?

Gość gość
Biorę tabletki antykoncepcyjne. Wzielam 2 opakowania na raz żeby nie mieć krwawienia odstawienia. Ostatnie krwawienie było 4 września. A stosunek był 15.10. Dzień po stosunku 16.10 wzielam antybiotyk ale w moich tabletkach nic nie ma napisane o jego działaniu spytałam pani ginekolog i powiedziała ze mogę brać. Nie było stosunków od 15.10. Po wzięciu ostatniej tabletki nie wystąpiło krwawienie z odstawienia. 11 dni po stosunku byłam na usg lekarz kazał brać dalej hormony ponieważ stwierdził endometrium 4mm . Jednak dla pewności przed wzięciem tebletki z nowego opakowania zrobiłam test 11 dni po stosunku wyszedł negatywny. Jednak martwi mnie brak okresu. Test robilam tez 18 dnia pl stosunku i był negatywny. 3 lekarzy stwierdziło ze wynik ten jest wiarygodny i ze ciazy tu nie ma. A ja poprostu chce się upewnic