Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak jest teraz w szpitalach?

Polecane posty

Gość gość

8 lat temu urodzilam dziecko. Wtedy szpital zapewnial podczas pobytu na oddziale ubranka dla noworodkow, srodki czystosci, kilka pieluch na dzien, nawet rozek. Kolezanka mi jednak mowila, ze teraz ponoc wszystko dla dziecka trzeba miec swoje.

Gość gość
jestem z Podkarpacia rodziłam pół roku temu. wyprawka tylko na wyjście ze szpitala.warunki w sali byłam zdziwiona :) sama w pokoju nowe meble

Gość gość
Moze zalezy gdzie ale w szpitalach w moim miescie trzeba miec tylko pieluchy i chusteczki nawilzane.

Gość gość
A i zależy w jakim szpitalu . najlepiej zapytać za wczasu nawet w recepcji powinny wiedzieć.

Gość gość
To nie chodzi o to jak jest teraz, tylko o zwyczaje w szpitalu. Rodziłam 5 lat temu, siostra tez - w tym samym mieście. Ja dla dziecka miałam mieć swoje ubranka, pieluchy, chusteczki, krem, rozek- praktycznie wszystko, siostra- tylko chusteczki swoje i krem, szpital dawał ubranka, pieluchy i rożek. Tak samo co szpital to obyczaj, w jednym dzieci obowiązkowo przy mamie, w drugim mamy mogły zawsze na noworodków zostawić, w klinice z kolei tylko na karmienie mamy dostawały maluchy.