Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Jestem kuhwa

Polecane posty

jak mnie nie było jebałem to jebałem w robocie, kurwa człowiek zrobi wszystko za kase :(

Gość gość22lataprzegrywu
elo ja to tak dzisiaj byłam w barze ale na krótko potem się nie zmotałam już z dziewczyną zj****y dzień ba portalu randkowym piszą do mnie tylko starzy natrętni 25 plus a ja się zakochałam w 17to latku. 17 latek nie zaprosił mnie do znajomych na fb w sumie my się nie znamy on jest jeszcze dzieciem i nie mamy wspólnych znajomych ale liczyłam na to. za to zaprosił mnie do znajomych mój prawie były którego wywaliłam ze znajomych rok temu czaisz tak nagle mnie zaprosił mimo że nie gadamy ze sobą od wielu miesięcy i unikamy się co to znaczy.

Gość gość22lataprzegrywu
dzisiaj nie było melanżu bo cały czas czekałam aż się odezwie i pójdziemy ale zmuszać nikogo nie będę. najgorsze jest czekanie i czekałam tak parę godzin.

zaprosił bo pewnie nawet nie pamieta ze kiedys byliscie znajomymi na fb, i pewnie jest j*****m kolekcjonerem znajonych na fb, jak niektorzy co maja po 1000 osob. Kurwa poszedym sobie gdzies z kims jutro bo wolne biore na weekend bo nie zajechali, ale pewnie nie bede miec z kim

Gość gość22lataprzegrywu
no ja się już niczego nie spodziewam. może i kolekcjoner w sumie pasowałoby to do niego ale za jaką cenę :D

Gość gość22lataprzegrywu
jak nie mogłam zawsze ktoś mnie zapraszał a jak mogę to dupa.

no chyba bedzie u mnie tym razem to samo why always me :( tydzien temu przeleciała mi okazja i a teraz natepna pewnie w przyszłym roku

Gość gość22lataprzegrywu
rychu dobrze że jesteś brakowało mi cię tu bez cb to forum to g****o ale ty o tym wiesz :D

a działo sie cos ciekawego na kafe jak nie nie było? mam nadzieje ze 43cm w gownie nie denerwował ciebie

Gość gość22lataprzegrywu
nic się nie działo.

mi chyba wali na dekiel z samotnosci, bo obecnie bardzo sie boje samotnego sylwestra na kafe :( w sumie czesto o tym mysle mimo iz jeszcze 2 miesiace