Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takamatka

Przedszkole

Polecane posty

Gość Takamatka

Jak dług dziennie są w przedszkolu Wasze dzieci? Konkretnie 3 latki ? Ja zaprowadzam córkę na 8, a o 14.30 odbiera ją niania i idą na spacer i do domu. Nie wyobrażam sobie zeby miała tam siedzieć do 16.30 . Koleżanka mówi że to marnowanie pieniędZy na tą opiekunkę, ja uważam inaczej. Jak jest u Was?

Gość gość
8-13 lub pol godziny dluzej.

Gość gość
Od 8:30 (czasami od 8) do 14. Sama zaprowadzam i odbieram. Jak będę dłużej pracować to będzie odbierać moją mama... Też uważam, ze dla 3latka to dlugo te 9 godzin prawie.

Gość Takamatka
Już myślałam że wszystkie dzieci siedzą prawie 10 godZin dziennie, tylko ja wymyślam

Gość gość
Ja zaprowadzam na 8 inodebieram o 11:30, czyli 3,5 godziny. Potem w kolejnym roku zostanie dłużej, do 14.

Gość gość
Moja od 9 do 15:30.

Gość gość
Mój synek 3 letni jest od 8.30 do 14.(o 9 mają śniadanie) Ja jestem na 9 wiec rano odprowadzam syna. Z przedszkola odbiera go babcia. Potem idą do domu mąż kończy pracę o 15 więc o 15.30 jest już w domu. Też nie wyobrażam sobie żeby dziecko 3 letnie siedziało w przedszkolu do tej 16.30

Gość gość
Moj synek jest od 7:30 do ok. 12 (o 11:45 maja obiadek i po nim go odbieram)

Gość gość
Od 9 do 14

Gość gość
To po co wasze dzieci zajmują miejsca w przedszkolu jak są tam 3 czy 4h??? Niepracujecie czy jak. Mój chodzi prywatnie na 4h bo niepracuje ale gdy pójdę bedzie od 8 do 16 może 15. W państwowym przedszkolu jak składa się dokumenty to wszyscy pracujący itp a potem dzieci 3 czy 4 h i do domu a w prywatnym ci bagaci zapieprzaja po 10h bo jakoś dziwnym trafem pracują.

Gość gość
No Przedszkole to nie przechowalnia i to nie Dom. I nie przebywa 3-4 a 6-7. Wystarczy tyle. Przedszkole to nie Dom. Jak kogoś nie stać zęby dziecko odebrać wcześniej to po co decyduje się na dzieci

Gość gość
od 8.00 do 15.15 bo tak pracuję i nie ma innego wyjścia , sporo dzieci jest odbierana jeszcze później

Gość gość
Mój jest od 8.15 do 15. To znaczy ja nie prowadzam dziecka codziennie do przedszkola, bo mi się nie chce wstawać o 7. Do 13.00 nawet nie można odebrać dziecka u nas, drzwi są zamknięte i nie wpuszczają nikogo.

Gość heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
. Czasami od 6.30 do 15.30 . Najczęściej 8 godzin czasami ,9 godzin . Lubi przedszkole :)

Gość gość
To po co wasze dzieci zajmują miejsca w przedszkolu jak są tam 3 czy 4h??? x Ponieważ np ja pracuję od 6 rano do 13, więc mąż przed swoją pracą zaprowadza małego na 8mą, a ja go odbieram tuż po obiedzie. Poza tym - nie jest to twój biznes. Jeśli będę miała taki kaprys, to i po 3h go będziemy odbierać i nic ci do tego :D