Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę, że byłam spokojniejsza i "zdrowsza", dopóki nie odkryłam Kafeterii. 90% o

Polecane posty

Gość gość

sób piszących tutaj jest tylko po to, by dać upust swojej głupocie, powyżywać się na innych, opluć ich, negować wszystko, co napiszą, łącznie z wartościami przez nich wyznawanymi. Tematy prowokacyjne, które są tak odrealnione, że głowa mała, są brane na poważnie. Jestem tutaj od dawna i widzę (a jestem tu codziennie), że tylko z nielicznymi można porozmawiać mądrze, rzeczowo, kulturalnie, bez wyzwisk. Internet większości wyprał mózgi; nie potrafią już samodzielnie myśleć, bo boją się konfrontacji z kimś, kto będzie miał odmienne zdanie. Gdyby IP/ID sprzętów było dostępne dla wszystkich, skończyłyby się teksty, które naprawdę godzą w dobre imię drugiego użytkownika. Mimo, że to "tylko" "litery z monitora". Często tu czytam takie epitety, że nic, tylko natychmiast zgłosić to do moderacji tego serwisu. Właśnie, gdzie ona jest? Dlaczego nie ma jej wtedy, gdy padają słowa, które mogą zrujnować komuś słabszemu psychikę? Bo co? "Bo to forum, tak jest wszędzie"? To miejsce rujnuje myślenie, wprowadza zamęt, niepokój.

Gość sierżant kowalski
baby to tępe suki, z wyjątkami rzadkimi jak Yeti

Gość gość
Autorko przesadzasz.kafeteria to jedyne w sieci miejsce gdzie panują wolność słowa i za to je uwielbiam. Nieważne czy ktos ma poglądy takie jak ja czy inne trzeba to akceptować. Naucz s i e tego. A wyzwiska? Nikt ich nie traktuje poważnie

Gość gość
To s********j,po co tu piszesz? To jest ta twoja mądrość?

Gość gość
Niezła patola tu czasem piszę :D

Gość kafe to rozrywka
Autorko, porozmawiam z Tobą poważnie, podaj kontakt.

Gość gość
autorko jesteś dziewicą ?

Gość gość
Tak, jestem, a co?