Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja najglupsza przygoda ever

Polecane posty

Gość gość

Moja najglupsza przygoda ever

Gość gość
W wieku 18 lat szaleńczo zakochałam się w chlopaku;). Pierwsza miłość. Draznil mnie jego kobiecy głos, niska postura,ale poza tym ok. On jakoś odwlekal seks ale ja to zinterpretowalam tak,ze mnie szanuje i chce poczekać i jeszcze bardziej się nakrecilam. ;) Nigdy bym tak szybko nie poszła do łóżka, a tu proszę.. Przez pół roku nie rozstawalismy się (dowód na to jak bardzo kochałam, bo mam duża potrzebę niezaleznosci i niecierpie gdy ktoś mnie osacza i codziennie chce się widywac),potem wyjechaliśmy raz i drugi, w końcu dał mi znac ze chce tego i stało się ;). Atmosfera romantyczna, zima, domek w górach. Tuż przed speszyl się trochę - nie wzięłam tego za zły znak .Zaczęliśmy się pieścić ; ) i kiedy miałam mu zdjąć spodnie, on do mnie z tekstem ze mnie przeprasza i nie może.Jak to ja..zaczęłam drążyć.

Gość gość
W końcu zdjął,uprzedzajac mnie ze mogę przezyc szok.Myslalam ze moze ma małego czy brzydkiego no ale myślę sobie trudno i tak go kocham więc co za roznica.Patrzę i takie oczy...a on speszyl sie i poszedl...Slyszalam ze placze.Ja p*****le...nie zgadniecie

Gość gość
Provo

Gość gość
czemu prowo? hahha

Gość gość
To moja prawdziwa historia więc wypraszam sobie...

Gość gość
Bożena albo Tomasz wy jestescie nienormalni"!!!!

Gość gość
dobra powiem wam :). Okazało się ze ON jest transseksualista. Czyli kobieta przed zmianą plci.Miał meskie rysy, a ten głos kobiecy nie dał mi do myślenia.Mial cipke.Poczulam się jak lesba. ..Mam traumę do końca życia. Minelo 5 lat i nie mogę w nikim się zakochać :o

Gość gość
Ehe jasne..

Gość gość
I co potem zrobilas?

Gość gość
To chamstwo z jego strony, idiota zmarnował co czas.

Gość gość
Up

Skoro pokochałaś go/ją jako osobę to taki szczegół jak to co ma w spodniach nie powinien mieć znaczenia :-P

Gość gość
Nie pokochola. To gowniarze 18 lat, ale ta osoba też nie powinna klamac. To zwykle szczeniackie zauroczenie. W miłości płeć nie ma znaczenia.