Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wybaczają zdradę

Polecane posty

Gość gość
8:42 Lecz się u terapeuty i nie zgrywaj wróżbity Macieja Nigdy nie byłam z żonatym i nie mam zamiaru. Za to ty na pewno byłaś zdradzana i z taką mentalnością- będziesz nadal. xxxxxxxxxxx sama się lecz tylko obowiązkowo w psychiatryku psycholko z urojeniami. :D

Gość gość
9:02 Chodziło mi generalnie o to, że jeśli kobieta nie szuka atrakcyjni u innych to facet powinien to odwzajemniać, bo na tym polega związek. Zawsze można się dogadać i żyć w otwartym związku, wtedy nie będzie zdrady. A wy niejednokrotnie wchodzicie w związek małżeński i nie oczekujecie od faceta wierności tylko bezmyślnie mu ufacie.

Gość gość
Dlaczego traktujecie ten temat, jako jakiś atak? Napisałam, że facet, który zdradza, nie zasługuje na lojalną partnerkę. Ja jedynie nie rozumiem tego, że zostajecie przy takich śmieciach i im wybaczacie. Po co te wycieczki osobiste w moją stronę? Nie interesują mnie żonaci, lepiej pilnujcie mężów. Kobiety nie wskakują do łóżka nieznajomym, to wasi faceci je podrywają i wykorzystują, jak was. Ja jestem solidarna z każdą kobietą i gdyby jakaś poprosiła mnie o pomoc w zemście na takim gnojku, to z miejsca bym się zgodziła!

Gość gość
A wy niejednokrotnie wchodzicie w związek małżeński i nie oczekujecie od faceta wierności tylko bezmyślnie mu ufacie. bzdura, mozna oczekiwać wierności i ufać. Mój wie, ze nie mam zwyczaju kontrolowac, bo to żenujace, ale jesli wyjdzie na jaw ze zdradza to wylatuje z domu w 5 min i dobrze jak zdązy gacie na zmianę zabrać. co zrobi z ta wiedza to jego sprawa, jest dorosły i sam wybiera co robi. Na tym to polega- samodzielne wybory i ich konsekwencje. Nie zamierzam tracić zycia na trzymaniu go za rekę zeby przypadkiem nie odszedł 5 kroków bez nadzoru

Gość gość
Droga autorko zdrady się nie wybacza a tym bardziej zapomina , a po zdradzie faktycznie dużo osób wegetuje powtarzam wegetuje w takich pozornych związkach i nie jest w nich fajnie . Kiedy wyszło na to ,ze mój oficjalny to zdrajca ( oj był szok ) i nie chciał sie wyprowadzić wegetujemy przynajmniej ja wegetuję obok niego i wiem że lepiej było odejść samemu przeboleć to i zacząć nowe życie . Mam świadomość tego że to z zewnątrz wygląda na obłudę ale uwierz tu nie ma sielanki wręcz przeciwnie . Dla mnie to obca osoba którą traktuje z bardzo dużym dystansem .

Gość gość
9:09 Chyba mnie nie zrozumiałaś ;-) Tu nie chodzi o zniewolenie mężczyzny. Jeśli prosi kobietę o rękę to powinien być jej wierny, tego samego zapewne oczekuje od niej. Nie jestem za tym, żeby sprawdzać smsy, łazić za kimś i robić prywatne śledztwa- to chore. Ale jak kobieta dowiaduje się o zdradzie, to dlaczego usprawiedliwia swojego faceta i tak łatwo mu wybacza? Świat jest mały, wystarczy, że sąsiadka zobaczy gościa z inną i już wszyscy wiedzą, nie trzeba dowiadywać się na własną rękę. Ty byś nie wybaczyła zdrady, podoba mi się twoje podejście, nie do ciebie kierowałam apel.

Gość gość
9:13 Dlaczego nie odejdziesz? Nie możesz tak żyć. Faceci nie podchodzą tak emocjonalnie do życia, a ty (jak sama stwierdziłam) wegetujesz. Spakuj go i wyrzuć, niech biegnie do kochanki.

Gość gość
Kobiety wybaczaja zdradę bo: - są zależne finansowo - WIEDZA ZE SAME ZAWINILY - sex jest dla nich mało interesujący i w zasadzie to dobrze zebjakas inna je wyrecza. W dawnych czasach Panie domu same zatrudnialy atrakcyjne służące żeby maz im "d**y nie zawracal".

Gość gość
8:58 Głupie prowokatorki. Dzisiaj napisałam pierwszy temat, wcześniej się tu nie udziałem. Oczywiście wiecie lepiej i niech wam będzie! Już się nie dziwię, że jesteście zdradzane, skoro intuicja was tak zawodzi. x Buhahahaha nie dość, że psycholka z urojeniami to jeszcze z rozdwojeniem jaźni i osobowości hahahahaha

Gość gość
Napisałam, że facet, który zdradza, nie zasługuje na lojalną partnerkę. Ja jedynie nie rozumiem tego, że zostajecie przy takich śmieciach i im wybaczacie. xxxxx a skąd wiesz, że zostajemy i że w ogóle jesteśmy zdradzane? jasnowidz jesteś? :D

Gość gość
Problem polega na tym ,ze on nie chce odejść bo to typowy d**ek . On doskonale wie ,ze dla niego nie ma miejsca w naszym domu chociaż prawnie ja jestem właścicielką . Zdrajcy to ludzie bez ambicji nie mam siły ani ochoty z nim walczyć a po dobroci nie da się . Teraz organizuję to tak abym ja mogła odejść .

Gość gość
9:18 Kobieta jest winna temu, że mąż ją zdradza? Super podejście. Jesteś facetem, prawda? To facet nosi sprzęt i jeśli używa go na prawo i lewo, to bardzo przepraszam, ale to wina jego, a nie kobiety.

Gość gość
kobiety wybaczaja zdradę bo: - są zależne finansowo - WIEDZA ZE SAME ZAWINILY - sex jest dla nich mało interesujący i w zasadzie to dobrze zebjakas inna je wyrecza. W dawnych czasach Panie domu same zatrudnialy atrakcyjne służące żeby maz im "d**y nie zawracal". to prawda- dodatkowo: mit, ze dzieci musza sie chować w pełnej rodzinie, albo co mogę zrobić jak dziecko tak bardzo jest przywiązane do męza; kredyty, brak mieszkania i srodków na wynajęcie innego, wstyd ze malżeństwo okazało sie porazką, albo ze pewnie jestem jako kobieta do niczego; lęk przed samotnościa: niechęć do przekreslania tego co sie tyle lat z trudem budowało. Ponadto znam kobietę, która po urodzeniu dziecka skupiła sie na synu i naprawdę sama chciała zeby chodził załatwiać seks u innej a jej nie zawracał głowy-tylko był jeden warunek, ma przynosić pensję do domu. Inna jak zachorowała na raka to sama powiedziała mężowi, ze chce zeby kogos znalazł do seksu bo jest jeszcze mody i ma potrzeby. I oboje ustalili, ze on jej mimo choroby i braku seksu z nią nie zostawi do śmierci.

Gość gość
9:32 Nie daj się! To pasożyt. Wyrzuć go albo eksmituj. Zadzwoń na policję, jak będzie sprawiał problemy. Nie można tak żyć, to Ty jesteś pokrzywdzona, a on wykorzystuje Twoją dobroć. Nikt nie może Ci pomoc się go pozbyć?

Gość gość
O rany ta psycholka tylko o seksie potrafi bredzić. Małżeństwo to nie tylko seks tłumoku, ale co ty możesz wiedzieć sfrustrowana dziewczynko, gdy wiecznie jesteś sama?

Gość gość
Wszyscy wiedza ze facet potrzebuje sexu i jeśli go nie dostanie w domu to poszuka gdzie indziej. Znam kobietę która w wieku lat 40, już jak została zdradzona, powiedziała że nie wiedziała ze sex jest taki ważny i ze można przez to rodzinę sobie rozbić. Taka Stara a taka głupia.

Gość gość
Kazdy facet zdradza jak tylko ma okazje bo dla mezczyzny to nic wielkiego.

Gość gość
9:26 Jeśli facet sypia z inną za zgodą kobiety to zdrada nie jest taka oczywista, to pewien układ, coś na wzór otwartego związku. Ale przecież takich kobiet nie jest wiele, a faceci zdradzają te, które mają tradycyjną wizję związku i wtedy jest szambo.

Gość gość
9:18 Kobieta jest winna temu, że mąż ją zdradza? Super podejście. Jesteś facetem, prawda? To facet nosi sprzęt i jeśli używa go na prawo i lewo, to bardzo przepraszam, ale to wina jego, a nie kobiety. a nie znasz kobiet, które nie chcą sypiać z mężem, olewają jego potrzeby emocjonalne, ja znam dziewczynę , która po każdej kłótni z facetem dzwoniła do wszystkich znajomych opowiedzieć ze on jest do niczego itp, publicznie tez sie z niego wyśmiewała ze debil. Powód- chciała pokazać kto rządzi w małżenstwie i ze ona nie ustapi nawet jak nie ma racji. Efekt- facet wrócił do byłej, a ona została sama z dzieckiem

Gość gość
9:28 Wystarczyła rozmowa z żoną, ale jemu nie chodziło tylko o sex tylko o sex z inną kobietą. To chamska zdrada i pokazuje tylko brak porozumienia w związku. O takich sprawach rozmawia się z partnerem, bo z kim innym? Nie powiedział jej o swoich potrzebach i poszedł do innej? To jego wina, bo kobieta nie była tego świadoma.

Gość gość
Ludzie wbijcie sobie do głowy ,ze za czyn ponosi winę jego sprawca . Zdradzają ludzie dorośli nie kilkuletnie dzieciaki . Za ten ohydny czyn odpowiada on i ona czyli ci co zdradzają czyli jak to mówi moja sąsiadka - szmata szmatę zapoznała , szmata szmatę w******* ła , szmata szmatę zeszmaciła , szmata szmatę porzuciła . Teraz szmaty w kątach płaczą bo dla świata nic nie znaczą .

Gość gość
9.13 nie potrafie zrozumiec, co sklania cie do kontynuowania zycia pod jednym dachem z osoba, ktorej juz nigdy nie chcesz obdarzyc zaufanie, co toba kieruje, by zyc tak jak zyjesz z poczuciem nieszczescia, moze przegranego zycia. Dlaczego sie nie wyprowadzisz.On nie chce ale przeciez ciebie nie trzyma. Masz z tego korzysci materialane? "i nie chciał sie wyprowadzić wegetujemy przynajmniej ja wegetuję obok niego i wiem że lepiej było odejść samemu przeboleć to i zacząć nowe życie "

Gość gość
9:29 Odejście do kogoś innego to nie zdrada. Tym bardziej, że tamta kobieta miała wredny charakter.

Gość gość
gość dziś Ok ale jesli nie gnoisz innej kobiety lecacej na zonatego to w chcili kryzysu w zwiazku ona moze to wykorzystac. Np. Jak bedziesz miala depresje po stracie dziecka a maz tez bedzie przybity. My mezczyzni gnoimy dupkow ktorzy zdradzaja zone i dlatego znacznie mniej kawalerow szuka zajetej kobiety niz singielek szuka zonatech mezczyzn. Chodzi o zapobieganie.

Gość gość
9:29 Odejście do kogoś innego to nie zdrada. Tym bardziej, że tamta kobieta miała wredny charakter. no tak alee zanim odszedł to parę razy sie przespali z była. Czemu, nie dla samego seksu, tylko dla poczucia, ze komuś na nim zalezy

Gość gość
9:29 te które mają tradycyjną wizję związku zaspokajają faceta nawet jak same nie mają ochoty.

Gość gość
Ludzie wbijcie sobie do głowy ,ze za czyn ponosi winę jego sprawca . Zdradzają ludzie dorośli nie kilkuletnie dzieciaki . Za ten ohydny czyn odpowiada on i ona czyli ci co zdradzają a np zona , która poniża męża, twierdzi ze jest do niczego, kastruje go jako mężczyzne i dziwi się , ze facet kombinuje jak uciec- a sama decyzja o odejściu od zony to nie jest akcja na 5 minut. Zwykle najpierw kogoś poznajesz i odchodzisz, a nie odchodzisz i szukasz nowego związku

Gość gość
9:34 A gnoicie tych, którzy was zdradzają? W końcu to oni/one mają zobowiązania względem was.

Gość gość
My mezczyzni gnoimy dupkow ktorzy zdradzaja zone i dlatego znacznie mniej kawalerow szuka zajetej kobiety niz singielek szuka zonatech mezczyzn. ty tak na serio mały, czy cos ci sie przysniło?

Gość gość
9:34 no żeś k***a napisał mądrość